Medewerker Bloedafname Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Ben jij een ervaren doktersassistent of heb je werkervaring in het afnemen van bloed? Dan heeft Certe voor jou dé baan waarin je veel patiëntencontact hebt, gecombineerd met medische en administratieve handelingen. Wij zoeken per direct enthousiaste collega’s voor 24 – 36 uur per week om ons team op de bloedafnamepoli in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen te versterken.

Waarom werken bij Certe?
Certe levert hoogstaande medische diagnostiek en diverse producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg. Werken bij Certe betekent het centraal stellen van de patiënt. Voor onze bloedafname locaties betekent dit op een professionele, tijdige en prettige wijze bloedafnames verzorgen op zowel de polikliniek bloedafname als op de verpleegafdelingen in de ziekenhuizen. Dit doen wij met betrokken, enthousiaste en vakkundige medewerkers, elke dag weer! 

Waarom solliciteren op deze leuke baan?

  • Je krijgt de kans om binnen Certe je te ontwikkelen tot een ervaren en allround medewerker Bloedafname;
  • De werkzaamheden zijn variërend en bestaan uit verschillende werkplekken. Je kan denken aan direct patiëntencontact, monstervoorbereiding en administratieve verwerking van formulieren;
  • Je komt te werken in een groeiende, dynamische organisatie waar procesverbeteringen en ontwikkelingen in de zorg voorop staan. Jij kan hier jouw steentje aan bijdragen. Initiatief nemen en een proactieve houding worden gewaardeerd;
  • Jij zorgt, samen met jouw collega’s van de bloedafname, voor een correcte ‘start’ van het diagnostische proces waar patiënten mee in aanraking komen. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de (zorg)keten;
  • Je bent dagelijks het visitekaartje van Certe en bent van toevoegde waarde door de patiënt met een goed gevoel naar huis te laten gaan;
  • Jouw werkdagen starten vanaf 07.00 uur tot maximaal 17.00 uur. Je rooster is tijdig bekend zodat je weet waar je aan toe bent.

Wat heb je nodig?
Om voor deze leuke functie in aanmerking te komen, heb je een afgeronde opleiding mbo 4 doktersassistent of gelijkwaardig nodig. Wij zoeken enthousiaste collega’s die met volle energie aan de slag willen om als allround medewerker bloedafname bij Certe aan de slag te gaan. Je bent van nature dienstverlenend en klantgericht ingesteld en geeft elke patiënt de aandacht die hij of zij nodig heeft.

Je bent collegiaal, werkt graag in teamverband en je zet een stapje harder als dat nodig is. Als laatste is een nauwkeurige werkhouding van groot belang omdat je in deze rol aan het begin staat van het diagnostisch proces.

Wat heeft Certe je verder te bieden?
Je krijgt een overeenkomst voor de periode van één jaar met kans op verlenging voor vast. Het salaris voor de functie is gewaardeerd in functieschaal 35 conform de cao Ziekenhuizen (maximaal €2.882,- op basis van een fulltime dienstverband). Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag. Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waar jij als medewerker aan kan deelnemen. 

Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?
Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan zien wij graag jouw brief en cv uiterlijk 16 mei via onze website. In je sollicitatie kan je aangeven hoeveel uur je beschikbaar bent. 

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze collega’s Lise, Jolanda en Simone van Werving & Selectie via solliciteren@certe.nl.