Leidinggevende Kwaliteit en Ondersteuning

Sta jij voor kwaliteit in de zorg? Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten inzetten op het gebied van verbinden, continu verbeteren en procesoptimalisatie? Word dan leidinggevende van onze afdeling Kwaliteit & Ondersteuning.

Als het om integrale medische diagnostiek en advies gaat is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe elke dag weer opnieuw garant voor staat. Voor de afdeling Kwaliteit & Ondersteuning (K&O) zijn we op zoek naar een Leidinggevende Kwaliteit & Ondersteuning voor 28 - 32 uur per week op onze hoofdlocatie in Groningen.  

Wat ga je doen?
De afdeling K&O ondersteunt de divisies bij de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt voor uniformiteit hierin op concernniveau. Als leidinggevende heb je visie op kwaliteit en organiseer je de borging en verdere ontwikkeling en implementatie van het kwaliteitsbeleid van Certe. Jouw opdracht is om het team naar het volgende niveau te brengen. Je bent samen met jouw team sparringpartner van de organisatie op het gebied van kwaliteit en procesoptimalisatie. Je hebt interesse in en maakt de verbinding met de medische inhoud en de bedrijfsvoering. Je blijft de organisatie uitdagen om iedere dag het werk slimmer en beter te doen. 

Als leidinggevende van de afdeling K&O sta je voor kwaliteit in de zorg. Certe is ISO15189 geaccrediteerd en het is noodzakelijk om deze accreditatie te behouden. Bij voorkeur heb jij kennis en ervaring met (zorg-)processen en kwaliteitssystemen. Je bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem, en continueert bestaande initiatieven en lopende projecten, waaronder de professionalisering van de interne audits en Lean projecten. Als leidinggevende van de afdeling K&O geef je leiding aan een team in ontwikkeling van ruim 10 gedreven professionals.

Wat heb je nodig?

  • je hebt hbo/wo niveau, bij voorkeur een achtergrond in de zorg en bent toe aan je tweede of derde stap als leidinggevende;
  • je hebt ervaring in het coachen en ontwikkelen van medewerkers op individueel en teamniveau;
  • je hebt ervaring en/of affiniteit met kwaliteitssystemen, kwaliteitsmanagement en procesoptimalisatie;
  • je bent verbindend, analytisch, klantgericht en kunt inspireren en enthousiasmeren;
  • je beschikt over tact, organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Certe biedt jou…
Je krijgt een uitdagende positie om leiding te geven aan een vernieuwd team in een organisatie in ontwikkeling. We bieden je een contract aan voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen naar onbepaalde tijd. Salariëring is in conform cao Ziekenhuizen, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering van ruim 8% en een pensioenregeling bij PFZW. Je krijgt collectieve korting op (ziektekosten)verzekeringen en de keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Certe kent hiervoor diverse regelingen waar je gebruik van kunt maken zoals een fiets, sportabonnement en/of reiskostenvergoeding met belastingvoordeel. Certe investeert daarnaast graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil je meer weten?
Beljon & Westerterp begeleidt de werving en selectieprocedure voor deze vacature.
Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Nienke Rooda:

Nienke Rooda
Consultant recruitment
Tel. 06 – 2915 97 97

Een selectieassessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland in januari 2021.