Analist Moleculair

Word jij onze nieuwe Moleculair Analist?
In verband met ziektevervanging  zijn wij op zoek naar een moleculair analist voor 32-36 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie aan de Van Swietenlaan in Groningen.
Wij zijn een innovatieve organisatie en willen vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Ook de moleculaire onderzoeken en de werkzaamheden van de analisten veranderen door de automatisering en robotisering razendsnel. Daarnaast blijven de moleculaire biologische technieken zich verder ontwikkelen. Kortom een zeer dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is.

De functie
Je krijgt een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week. In eerste instantie ga je aan de slag met het verrichten en analyseren van COVID-19 onderzoeken. Op termijn zul je ook ingezet worden voor andere diagnostische testen, zoals SOA’s, feces pathogenen, respiratoire pathogenen, liquor pathogenen en  andere testen.

Ons moleculaire laboratorium kenmerkt zich door een compleet diagnostisch pakket op alle voorkomende patiëntmaterialen op de vakgebieden van de microbiologie enklinische chemie,

Jouw profiel

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding tot medisch analist;
  • Je hebt ervaring of aantoonbare affiniteit met moleculaire technieken;
  • Je hebt een professionele en kwaliteitsgerichte houding;
  • Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht, je bent besluitvaardig;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Bereidheid te werken tussen 7:00 – 23:00 uur op maandag t/m zondag.

Certe biedt jou...
Je krijgt een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week . Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en in eerste instantie maximaal € 3.025,- (conform functieschaal 40, volgens de cao Ziekenhuizen FWG 3.0).  Wanneer je pakket is uitgebreid naar alle moleculaire bepalingen wordt je salaris maximaal €3.322,- (conform functieschaal 45, volgens de cao Ziekenhuizen FWG 3.0).

Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je kan met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld je sportabonnement uitruilen.
Certe vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingen om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?
Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan zien wij graag jouw brief en cv via onze website. Je kunt reageren tot 10 januari 2021.

Het verloop van de procedure
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden 14 januari 2021.

Informatie
Voor informatie kun je contact opnemen met Janny Wallinga, teammanager Moleculaire Unit via telefoonnummer 088 – 237 34 58.