Communicatieadviseur

Ben jij onze nieuwe Communicatieadviseur? Doe en denk mee in een allround team en draag bij aan een betere zorg in Noord-Nederland!
Wij zoeken een allround communicatieadviseur die zich thuis voelt in een veranderende organisatie, hier is geen dag hetzelfde. Zeker nu. We zoeken ook iemand die zijn creativiteit maar wat graag terugziet in zijn of haar werk. Iemand die gemakkelijk verbinding legt en zich niet snel uit het veld laat slaan. Ook niet als het soms even niet gaat zoals gepland, want ook dat gebeurt in onze organisatie.

 3 redenen om te solliciteren op deze functie:

 • Je krijgt een erg afwisselend takenpakket. Niet alleen maar (be)denken maar ook doen!
 • Een organisatie met veel dynamiek waar je al jouw creativiteit en initiatieven in kwijt kunt.
 • Je werkt samen in een team van drie bevlogen en energieke collega’s.

Het team
Je komt te werken op onze locatie in Groningen in een bevlogen en energiek team van drie collega’s. Vanwege het kleine team is jouw takenpakket afwisselend en word jij allround ingezet binnen het communicatievakgebied. Er is sprake van nauwe onderlinge samenwerking en veel ruimte voor het nemen van initiatief en je eigen ideeën. Wij zijn zogeheten doenkers: we zijn niet alleen (be)denkers, we gaan het ook doen! Dat verwachten we ook van onze nieuwe collega. Je kunt analytisch denken, weet dit te vertalen naar concrete acties en vindt het leuk om die ook uit te voeren.

Wat ga je doen en (be)denken?
Als het gaat om communicatie, ben jij de expert. Je weet wat het vak inhoudt, je kunt verder kijken dan de organisatie lang is en je kunt collega’s hierin adviseren en enthousiasmeren. Als natuurlijke verbinder schakel je makkelijk van strategisch naar tactisch en operationeel niveau. Tevens lever je een grote bijdrage aan het laden van het merk Certe, zowel intern als op ‘corporate-niveau’, waarbij je onze identiteit vertaalt naar verhalen die laten zien waar we voor staan. Deze onderdelen gecombineerd met uitdagingen zoals bijvoorbeeld COVID-19, IT-migraties, fusie en gedragscampagnes, maken dat geen dag hetzelfde is!

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding Communicatie en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als (strategisch) communicatieadviseur.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende niveaus.
 • Je kunt goed omgaan met hectiek, weet prioriteiten te bepalen en verwachtingen te managen.
 • Je hebt ervaring met organisatieverandering en affiniteit met (online) marketing.
 • Je schrijft gemakkelijk voor diverse doelgroepen en je past de teksten aan passend bij het middel.
 • Je durft vernieuwend te zijn en denkt out-of-the-box.
 • Je denkt in oplossingen en tegelijkertijd weet je goed het vraagstuk te analyseren.
 • Je beschikt over een dosis humor, relativeringsvermogen en hebt teamspirit.

Wat bieden we jou?
Kom je bij Certe werken, dan kom je terecht in een hecht team waarin je verantwoordelijkheid en de ruimte krijgt om zelfstandig te werken. Wij nodigen je uit om grenzen van je vakbekwaamheid te verleggen en met nieuwe ideeën te komen. Je gaat 24 uur per week werken en je krijgt een jaarcontract. Jouw salaris is maximaal € 3.917,-, overeenkomstig Functiegroep 55 van de cao Ziekenhuizen op basis van een 36-urige werkweek. Tevens krijg je een eindejaarsuitkering, 8,33% vakantiegeld en ga je pensioen opbouwen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Certe kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je bijvoorbeeld je reiskosten of een sportabonnement kunt uitruilen. Wij vinden aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk en daarom heeft Certe diverse (digitale) scholingsmogelijkheden.

Certe
Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg. Wij zijn een innovatieve organisatie en willen voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Samen met onze 1.200 medewerkers zetten we ons hier vol passie voor in.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Lucie Nicolai - van der Veen op telefoonnummer: 06 - 30 08 70 17.

Interesse in deze baan?
Is deze functie iets voor jou? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie vóór 11 november waarin je aangeeft wat jouw drive is, wat jou inspireert in deze functie en waarom we juist jou nodig hebben.


De gesprekken worden gehouden op 19 november.