Basisarts

Heb jij een achtergrond als arts, of ben je net afgestudeerd als (basis)arts?  Kom werken bij Certe en maak onderdeel uit van de gezondheidszorg van morgen!   

Samenwerken aan de gezondheidszorg van morgen, vanuit een zorgnetwerk rondom de patiënt, met focus op de eerste en tweede lijn in Noord-Nederland en in nauwe samenwerking met het UMCG. Dat is werken bij Certe!
Voor onze Trombosedienst, Diabetesdienst, Functieafdeling en Cardiovasculaire Risicodienst in Groningen, zoeken wij een (basis)arts die enthousiast is om zich allround in te zetten binnen Certe voor 24 – 36 uur per week.
Graag gaan wij met jou in overleg hoe wij deze functie met jou kunnen invullen. Werkdagen en -uren zijn bespreekbaar. Je gaat werken onder kantoortijden en op onze locaties in Groningen.

Werken als arts bij Certe
In deze rol heb je te maken met verschillende disciplines binnen en buiten onze organisatie. Je hebt te maken met huisartsen, apothekers, tandartsen en medisch specialisten. Jij draagt zorg voor een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening in de meest brede zin van het woord.

Wat ga je doen binnen de afdelingen van Certe
De Trombosedienst geeft adviezen over antistolling. De aanvrager (specialist of huisarts) meldt een patiënt, die met een vitamine K-antagonist (VKA) wordt behandeld, aan bij de Trombosedienst. Op geleide van een INR-bepaling (antistollingsactiviteit) in combinatie met de actuele klinische gegevens geef jij een (aangepast) doseeradvies. Het hebben van overleg, met partners in de antistollingszorgketen en patiënten, is daarom een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Je draait ook mee in de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor vragen over antistollingsbehandeling.

De Diabetesdienst voert op verzoek van de huisarts controlebezoeken uit bij patiënten met diabetes mellitus type 2 en geeft advies over de aanpassing van orale diabetica. Tevens zijn gespecialiseerde voorschrijfbevoegde diabetesverpleegkundigen aan de dienst verbonden. Zij kunnen naast behandeling met orale antidiabetica instelling op insuline of een GLP-1 analoog begeleiden. Jij hebt hierin een adviserende en superviserende rol.

De Functieafdeling voert in opdracht van de huisarts bij patiënten inspannings-ECG’s uit. Het uitgangs-rust-ECG wordt beoordeeld door jou en de uitvoering van het onderzoek vindt onder begeleiding van een van de artsen van Certe plaats.

De Cardiovasculaire Risicodienst ondersteunt de huisarts bij de zorg voor patiënten met verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Jij ondersteunt onze CVR-dienst met nieuwe ontwikkeling op het gebied van onderzoek, advies en begeleiding.

Samenwerking in de regio op het gebied van antistollingszorg
Samen met het UMCG heeft Certe in 2016 het initiatief genomen het Transmuraal Trombose Expertise Centrum Groningen op te richten. Het doel van dit expertisecentrum is om in Noord-Nederland, in samenwerking met alle regionale partners in de antistollingszorg, goede en veilige ketenzorg voor patiënten met trombose te ontwikkelen. Het centrum is 24/7 bereikbaar voor patiënten, huisartsen en medisch specialisten voor advies over elke vorm van antistolling.

Wat neem je mee?

 • Je bent een enthousiaste en flexibele teamplayer die effectief kan communiceren;
 • Je bent analytisch ingesteld, kan processen doorgronden en bent organisatiesensitief;
 • Je neemt initiatieven, bent ondernemend ingesteld en hebt een zelfstandige houding;
 • Je bent adviesvaardig en hebt een klantgerichte houding;
 • Je hebt een afgeronde studie Geneeskunde en bent (basis)arts.

 Redenen om te solliciteren op deze baan

 • Je krijgt een afwisselende functie binnen interessante vakgebieden en kan hierin van betekenis zijn door de inzet van jouw expertise;
 • Certe staat niet stil, is dynamisch en volop bezig met de patiënt en de gezondheidszorg van morgen;
 • Je kan je werkuren en -dagen in overleg bepalen. Je werkt onder kantoortijden waardoor deze baan uitstekend te combineren is met een andere functie, het doen van onderzoek of een gezin;
 • Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Ziekenhuizen zoals een eindejaarsuitkering, 8,33% vakantiegeld en diverse regelingen waar je zelf invulling aan kan geven;
 • Jouw salaris is maximaal € 5.504,- volgens functieschaal 65 cao Ziekenhuizen.

Solliciteren?  
Is jouw interesse gewekt na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 8 februari via Certe.nl 
Wil je graag meer weten of de functie, de vakgebieden of een keer meelopen? Dat kan! Neem dan contact op met een van onderstaande contactpersonen of mail naar solliciteren@certe.nl.

Contactpersonen

 • Vladimir Tichelaar, directeur Huisartsenlaboratorium en Trombosedienst, telefoonnummer: 088-2370150
 • Saakje de Vries, afdelingshoofd Trombosedienst telefoonnummer 06 - 20 34 12 20