Analist Klinische Chemie

Wil jij graag werken aan de gezondheidszorg van morgen en een bijdrage leveren aan betrouwbare diagnostiek met state-of-the-art apparatuur in een professionele werkomgeving? Kom dan werken bij Certe als Analist Klinische Chemie!

Wij zoeken voor onze laboratoria Klinische Chemie in Groningen, Friesland en Drenthe enthousiaste Analisten om onze teams aan te vullen. Wij zoeken medewerkers die beschikbaar zijn voor 32 uur per week. Je gaat werken op een vaste standplaats, maar we vragen flexibiliteit van je als het gaat om werken op andere locaties wanneer onze dienstverlening hierom vraagt.

Waarom solliciteren?
Certe biedt de mogelijkheid om werkervaring op te doen als Analist Klinische Chemie in onze geautomatiseerde laboratoria. Je krijgt een professioneel en intensief inwerktraject zodat je daarna met vertrouwen aan de slag kan als Analist Klinische Chemie.

Wij bieden je een overeenkomst voor één jaar, met grote kans op verlenging. Natuurlijk krijg je een passend salaris. Is deze baan de start van je loopbaan, dan bevind je aanvangssalaris in FWG 40.  Het uiteindelijk doel van deze vacature is om door te groeien tot Dienstdoend Analist (FWG 45). Indien je al over de nodige ervaring beschikt, ligt je aanvangssalaris direct in FWG 45 (cao Ziekenhuizen).

Hoe ziet jouw dag eruit? Binnen het Klinisch Chemisch laboratorium wordt diagnostiek verricht op het gebied van de chemie, hematologie, stolling, bloedgroepen, transfusie, urines en wordt POCT bepaald.

Jouw taken zijn:

  • Het verzamelen en registreren van monsteraanvragen ten behoeve van laboratoriumonderzoek;
  • Het voorbereiden en analyseren van patiëntmateriaal met behulp van immunochemische, klinisch chemische, hematologische en microscopische technieken volgens voorschrift;
  • Het uitvoeren van kalibratie- en controlebepalingen voor apparatuur en testen;
  • Bloedafname bij patiënten;
  • Het verrichten van overige werkzaamheden die deel uitmaken van de laboratorium activiteiten.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo/hbo-niveau richting Klinische Chemie (of vergelijkbaar);
  • Je werkt nauwkeurig en je bent resultaatgericht;
  • Je hebt oog voor het proces en bent geïnteresseerd in technologie;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit te voeten en bent indien nodig flexibel inzetbaar;
  • Je stelt hoge eigen aan je eigen functioneren, hebt lerend vermogen en je zet je voor de volle 100% in.

Certe biedt jou...
Je krijgt een contract voor één jaar met kans op verlenging. Het salaris is volgens de cao Ziekenhuizen in FWG 40 of 45 afhankelijk van je werkervaring. Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je kan met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het fietsplan, uitruilen. Certe vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingen om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?
Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan zien wij graag jouw brief en cv tegemoet via Certe.nl

Procedure
Je kan reageren t/m 27 september 2020. De sollicitatiegesprekken zijn vermoedelijk in week 41 en/of 42.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Jolanda de Ridder, HR Adviseur divisie Klinische Chemie op tel. 06-53729965.