Analist KC

Wil jij graag werken aan de gezondheidszorg van morgen en een bijdrage leveren aan betrouwbare diagnostiek met state-of-the-art apparatuur in een professionele werkomgeving? Wil jij onderdeel uitmaken van een ambitieus en gedreven team waarin naast stevig en zelfstandig doorwerken er ook zeker ruimte is voor humor en collegialiteit? Kom dan werken bij Certe als Analist Klinische Chemie!

Wij zoeken voor onze laboratoria Klinische Chemie in Groningen, Friesland en Drenthe medisch Analisten voor 32 - 36 uur per week. Je gaat werken op een vaste standplaats, maar we vragen flexibiliteit van je als het gaat om werken op andere locaties wanneer onze dienstverlening hierom vraagt. Wij zoeken meerdere collega’s van bijna afgestudeerd tot aan zeer ervaren. Je krijgt een professioneel en intensief inwerktraject zodat je daarna met vertrouwen aan de slag kan als Analist Klinische Chemie.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Binnen al onze locaties van het Klinisch Chemisch laboratorium wordt veelal gewerkt met de allernieuwste apparatuur en worden onderzoeken gedaan op het gebied van de chemie, hematologie, stolling, bloedgroepen, transfusie, urines en wordt POCT bepaald. Als analist Klinische Chemie werk je vanuit een ziekenhuislocatie of vanuit het Centraal Laboratorium,  beiden met hun eigen uitdagingen. Je werkt vanuit de ziekenhuislocaties in Groningen, Assen, Scheemda, Heerenveen of Leeuwarden of vanuit het Centraal laboratorium in Groningen.

Ziekenhuislocaties

Op de ziekenhuislocaties heb je regelmatig patiëntencontact tijdens bijvoorbeeld de ochtendprikronde of (na verloop van tijd) tijdens de diensten. Je komt hierdoor verschillende patiënten tegen met verschillende ziektebeelden. Op een klantvriendelijk manier neem je bloed af, waarna je het bloed meeneemt naar het lab waar het door jou of je collega’s wordt onderzocht. Houd je van de dynamiek binnen een ziekenhuis en heb je goede communicatieve skills? Dan past deze locatie het beste bij jou!

Centraal Laboratorium

Ons ‘Centraal Laboratorium’ in Groningen is het grootste laboratorium binnen Certe, hier staat ook onze langste laboratoriumstraat die onlangs geheel vernieuwd is. Al het materiaal van onder andere huisartsenpraktijken uit de drie noordelijke provincies kom hier binnen. Op deze locatie heb je geen patiëntencontact. Naast dat je op deze locatie verantwoordelijk voor betrouwbare diagnostiek zorg je er ook voor dat alle apparatuur en de laboratoriumstraat optimaal functioneert. Wil je graag bijdragen aan betrouwbare diagnostiek en heb feeling met techniek, processen en ICT? Dan past deze locatie het beste bij jou!

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo/hbo-niveau richting Klinische Chemie (of vergelijkbaar);
  • Je werkt nauwkeurig en je bent resultaatgericht;
  • Je hebt oog voor het proces en bent geïnteresseerd in technologie;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit te voeten en bent indien nodig flexibel inzetbaar;
  • Je stelt hoge eisen aan je eigen functioneren, hebt lerend vermogen en je zet je voor de volle 100% in.

Certe biedt jou…

Wij bieden je een overeenkomst voor één jaar, met grote kans op verlenging. Het salaris is volgens de cao Ziekenhuizen maximaal  €3.322,- en  afhankelijk van je werkervaring. Je krijgt een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en je kan met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden uitruilen, bijvoorbeeld het fietsplan.

Certe vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingen om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan zien wij graag voor 18 oktober jouw brief en cv tegemoet via de website van Certe.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Werving en Selectie via solliciteren@certe.nl. Zij zorgen ervoor dat jouw vraag bij de juiste persoon terecht komt en jij zo snel mogelijk een reactie ontvangt.