Teamleider Onderwijsadvies

De teamleider die wij zoeken heeft meerdere rollen. Je bent coach, accountmanager en weet producten te vernieuwen en op de markt te brengen. Je bent ondernemend en ziet onderwijskundige kansen waarbij je het belang van de klant vertegenwoordigt.  Jij bent de mensgerichte bouwer met commerciële kwaliteiten!  
 
Wegens pensionering van één van onze collega’s  is Cedin per direct op zoek naar een:  

Teamleider Onderwijsadvies

Wat ga je doen

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer, het projectmanagement en het HRM. Je geeft leiding aan een team van adviseurs en vervult een spilfunctie in de organisatie. Je legt direct verantwoording af aan de manager dienstverlening.


Accountmanager
Als accountmanager benader je bestaande en toekomstige klanten. Je investeert in het onderhouden van de relatie met deze klanten. Door gesprekken te voeren help je de klant de opdracht te formuleren en in de offerte doe je een passend aanbod.  Dit vraagt van je dat jij je kunt inleven in de vraagstukken en dilemma’s van de klant. Wordt de offerte gegund, coördineer je de werkzaamheden van de adviseurs die uitvoering geven aan de opdracht. Samen met de adviseur ben je verantwoordelijk voor tevreden klanten en een goed financieel resultaat.


Product-owner  
Als product-owner ben je de gedelegeerde opdrachtgever die de wensen van de klant vertaalt naar diensten en producten die ontwikkeld of verbeterd moeten worden. Het is jouw taak om er een succes van te maken en dat zo te houden gedurende de hele levenscyclus van het product.

De ontwikkelde dienstverlening of het product is een succes wanneer het relevant is voor de klant, de medewerker zich betrokken voelt en uitvoering kan geven aan de geboden oplossingen en het positief bijdraagt aan het rendement van Cedin. Jij coördineert de werkzaamheden van de adviseurs en bent verantwoordelijk voor het projectresultaat. Je ziet er op toe dat de uitvoering van de opdrachten binnen de bestaande afspraken is.


HRM
Je geeft uitvoering aan het HRM-beleid. Dat doe je onder meer met de gesprekkencyclus en verzuimbegeleiding, maar natuurlijk ook door informeel contact. Je coacht de adviseurs bij hun werkuitvoering en de professionele ontwikkeling en weet hun kwaliteiten naar boven te halen met Appreciative Inquiry.


Wat neem je mee?

Je beschikt over een relevante afgeronde HBO- of academische opleiding en je hebt een breed netwerk en ervaring in de educatieve sector. Jouw commercieel inzicht combineer je met samenwerken en een coachende, stimulerende stijl van leidinggeven met durf. Je ziet kansen en anticipeert op (markt)ontwikkelingen. Je bent in staat om dienstverlening te ontwikkelen die relevant is voor de klant. Je bent digitaal vaardig en kunt gestructureerd en accuraat werken. Daarnaast ben je goed met cijfers én heb je ervaring met kwaliteitszorg in het onderwijs.

Je werkt klantvriendelijk, resultaatgericht en bent stressbestendig. Van nature heb je een flexibele en pro-actieve werkhouding. Daarnaast zijn deze aanvullende competenties op jou van toepassing: initiatiefrijk, doorzettingsvermogen, besluitvaardig en netwerker.  

Over Cedin

Cedin is een organisatie van bevlogen professionals met hart voor onderwijs en zorg.  We adviseren scholen die de kwaliteit van hun onderwijs willen verbeteren. Daarnaast begeleiden en behandelen we kinderen en jongeren in de jeugdhulp, dyslexiezorg of leerlingenzorg. Ouders bieden wij een steun in de rug bij de opvoeding en leerkrachten kunnen op ons rekenen als leerlingen extra zorg nodig hebben. Zo brengen wij onderwijs en zorg samen in de driehoek Kind – School – Gezin.
Cedin is een stichting met een maatschappelijk doel. Wij geloven erin dat ieder mens zich kan ontwikkelen: talenten ontdekken en benutten, belemmeringen wegnemen, kansen creëren. Daar dragen wij aan bij, al 45 jaar lang. Wat we doen, doet ertoe. Dat maakt ons werk zo mooi!

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!

Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.


Tot slot bieden wij dit:

  • Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar die bij goed functioneren naar onbepaalde tijd wordt omgezet;
  • Het aantal uren waarbinnen deze functie kan worden uitgevoerd is met jou bespreekbaar;
  • Het salaris is marktconform en afhankelijk van je werkervaring en kennis;
  • Veel vrijheid in jouw werk, waarbij je bijvoorbeeld ook gedeeltelijk vanuit huis kunt werken;
  • Persoonlijke groei door opleidingen en trainingen via GoodHabitz en het intern leerlandschap van Cedin;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
  • Cedin draagt 70% bij aan je pensioenopbouw én je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.


Tot slot: je komt te werken in een klein, hecht team met gemotiveerde collega’s die jou ontzettend graag willen verwelkomen!

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en c.v. naar Jaap Kramer, manager P&O, via: personeel@cedin.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet vóór maandag 1 maart 2021.
Wil je meer informatie?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Lars Mellema, via 06-12743108. Hij beantwoordt graag al jouw vragen.