Orthopedagoog generalist/ GZ Psycholoog

Jij kunt je werk als orthopedagoog / gz psycholoog goed uitvoeren bij kinderen in de jeugdhulp, leerlingenzorg én de dyslexiezorg. Deze variatie spreekt jou juist enorm aan, omdat jij graag meerdere rollen tegelijkertijd hebt. Jij voert zelfstandig diagnostiek uit en behandelt ook. Tevens fungeer je als regiebehandelaar in een team van orthopedagogen, psychologen en pedagogen. Het is jouw doel het kind, gezin of systeem te versterken. Jij gelooft hierbij dat de omgeving van het kind de meest invloedrijke plek is voor het opgroeien en de ontwikkeling. Daarom werk je altijd vanuit de driehoek kind – gezin –school.

Voor onze zorgpraktijk in Zuidhorn zoeken wij een:

Orthopedagoog generalist/ GZ Psycholoog
(regiebehandelaar) voor 28 uren per week

Als orthopedagoog generalist/ gz psycholoog is je werk gericht op de ontwikkeling van het kind binnen de verschillende leefgebieden (gezin, school, vrije tijd). Je verricht diagnostiek en behandeling, of voert de regie (regiebehandelaar). Veelal werk je samen met een collega orthopedagoog, psycholoog, psychiater of pedagoog. Als orthopedagoog generalist/gz psycholoog bewaak je actief de kwaliteit en effectiviteit van het geboden zorgproces en ondersteun je het gezin/systeem bij de uitvoering hiervan.

Je beschikt over een relevante afgeronde postdoctorale opleiding en bent BIG- of SKJ-geregistreerd. Je kunt met enige regelmaat terecht komen in complexe situaties waarbij sprake is van meerzijdige partijdigheid en daarom verwachten wij van jou daadkracht en durf!

Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is

Je kunt bij Cedin terecht voor onderzoek en behandeling op het gebied van jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexiezorg. We begeleiden en behandelen kinderen van 0 – 18 jaar met milde tot complexe zorgvragen, zoals problemen in gedrag, ontwikkeling en leerproblemen. We bieden ouders een steun in de rug bij de opvoeding en staan waar nodig leerkrachten bij met hulpverlening in de klas. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal.

Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. De kleinschalige zorgteams in onze praktijken bestaan uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen, systeemtherapeuten en pedagogen/ambulant begeleiders.

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!

Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

Tot slot bieden wij dit:

  • Zorgpraktijk Zuidhorn biedt een dynamische omgeving, de praktijk is jong en in ontwikkeling.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar dat we bij goed functioneren omzetten naar onbepaalde tijd;
  • Het salaris is marktconform salaris en afhankelijk van werkervaring en kennis;
  • Persoonlijke groei door opleidingen en trainingen via GoodHabitz en het interne leerlandschap van Cedin.
  • 8 % vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Pensioenopbouw bij pensioen fonds Zorg en Welzijn waarbij Cedin 70% bijdraagt aan de pensioenopbouw én een vergoeding voor de reiskosten.

Tot slot: je komt te werken in een klein, hecht team met gemotiveerde collega’s die jou graag willen verwelkomen!

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken is het sturen van jouw c.v. voldoende. Je kunt hem mailen naar Jaap Kramer, manager P&O, via: . We zien jouw reactie graag tegemoet vóór maandag 31 januari 2021.

Wil je meer informatie?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de Praktijkhouder: Titia Nossin via 06- 12743327. Appen mag ook! Zij beantwoordt graag al jouw vragen. Meer informatie is ook te vinden op onze website www.werkenbijcedin.nl.

Er is genoeg ruimte aan onze koffietafel voor een goed gesprek!

Ben je geïnteresseerd in werken bij Cedin? Dan nodigen wij je van harte uit om kennis te komen maken! Op 27 januari a.s. organiseren wij een reeks online koffietafelgesprekken. Een laagdrempelige manier waarop jij kennis kunt maken met Cedin en we samen kunnen kijken wat werken bij Cedin jou te bieden heeft en of Cedin bij jou past.

Schuif jij ook aan? Zet de datum alvast in je agenda, meer info volgt z.s.m.