GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist/ praktijkhouder gezocht!

‘Wij zijn er van overtuigd dat ieder kind zich kan ontwikkelen, altijd! Bij ons is het daarom vanzelfsprekend om de hulpvraag van kinderen en jongeren in de context te zien. Wij onderzoeken samen met een kind of jongere, de ouders én school wat er nodig is om te kunnen ontwikkelen.’

Heb jij in je werk als orthopedagoog-generalist of GZ-psycholoog van nature veel aandacht voor het positieve en vind je het logisch om de verbinding tussen jeugdhulp en onderwijs te leggen? Lijkt het je daarnaast leuk om jouw inhoudelijke werk te combineren met het draaiende houden van een eigen praktijk?

Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor onze zorgpraktijk in Oude Pekela zoeken wij een:

Orthopedagoog-generalist / GZ-psycholoog (Praktijkhouder)
die affiniteit heeft met diagnostiek en behandeling bij jeugdigen en jongeren en met systemisch werken.

Wat ga je doen?

Je vervult een overstijgende rol, waarin je ook casuïstiek oppakt en behandelingen uitvoert. Dit doe je als regiebehandelaar. Omdat je inhoudelijk je vak uitoefent heb je een BIG of SKJ-registratie nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor jouw eigen praktijk. Alle aanmeldgesprekken lopen via jou, dus je weet wat er inhoudelijk speelt. Onder jouw toeziend oog zorg je er met je collega’s voor dat het behandelen van kinderen en jongeren effectief en binnen de kaders van professioneel handelen plaatsvindt. Dat betekent dat je iets mag vinden van een behandeling, maar ook dat jij ervoor zorgt dat je team het beste in jou en elkaar naar boven haalt.

Vier redenen waarom deze functie iets voor jou is:

 1. Jij vindt dat je een diagnose niet kunt stellen als je je onvoldoende verdiept in alle leefwerelden van een kind of jongere. Bij Cedin werk je daarom in de driehoek kind-gezin-school. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je team dit als vanzelfsprekend blijft doen.
 2. Je wordt het gezicht van jouw praktijk, je ziet namelijk álle cliënten en ouders. Ook ben je het visitekaartje voor gebiedsteams en huisartsen in de regio.
 3. Het leidinggeven aan een klein team hoef je niet alleen te doen en je hoeft hier ook geen ruime ervaring mee te hebben. Wij bieden je coachingtrajecten om te groeien in deze rol. En je bent onderdeel van een team met behulpzame collega praktijkhouders van onze 8 andere locaties. Onze ondersteunende diensten zoals P&O en facilitair ondersteunen ook praktijkhouders.
 4. Je kunt veel eigen initiatief nemen tot verandering. Je bent doorlopend met je collega praktijkhouders en het MT bezig je vak efficiënter en dus nog mooier te maken.

Werken bij Cedin

Het mooie van onze praktijken is dat we in kleine teams werken en tóch alle disciplines voor jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexie in huis hebben. Een team bestaan uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen, systeemtherapeuten en pedagogen/ambulant begeleiders. Onze mensen houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen en de kans krijgt om ook jouw talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! We bieden allerlei (online) cursussen en er zijn het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van en met elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht. De organisatie is erg plat, iedereen is goed benaderbaar. En Cedin is als werkgever flexibel, dat is prettig. Het betekent bijvoorbeeld dat je je eigen agenda kunt bepalen.

Dit hebben wij jou te bieden:

 • We bieden een dynamische omgeving, onze praktijken zijn jong en volop in ontwikkeling.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar dat bij goed functioneren naar onbepaalde tijd wordt omgezet.
 • Het salaris is marktconform en afhankelijk van werkervaring en kennis;
 • Persoonlijke groei door opleidingen en trainingen via GoodHabitz en het interne leerlandschap van Cedin.
 • Veel zelfstandigheid en vrijheid in de werkuitvoering
 • 8 % vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn waarbij Cedin 70% bijdraagt aan je pensioenopbouw.

Je komt te werken in een klein, hecht team met gemotiveerde collega’s die jou graag verwelkomen.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken is het sturen van jouw c.v. voldoende. Dat doe je via de website van Cedin -> https://leesmeer.cedin.nl/ufxPWe zien jouw reactie graag tegemoet vóór maandag 27 maart 2023.