Combinatiefunctie logopedist en logopedisch adviseur

Jij hebt ervaring met het observeren en screenen van jonge kinderen tot 6 jaar.  Met jouw proactieve houding draag je bij aan het op tijd signaleren en daarmee het voorkomen of verkleinen van spraak-taalstoornissen op latere leeftijd. Daarnaast adviseer en begeleid je leerkrachten en docenten in het basis- en voortgezet onderwijs die lesgeven aan leerlingen met logopedische problemen.

Ter zwangerschapsvervanging zoeken wij een: 

Logopedist voor screeningen en observaties bij jonge kinderen
(gemiddeld 17 uren per week)
en logopedisch adviseur voor leerkrachten PO en docenten VO
(gemiddeld 3,5 uren per week)

Voor één van onze opdrachtgevers in de provincie Friesland zijn wij op zoek naar een logopedist die groepsobservaties en screeningen uitvoert bij kinderen in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en in de onderbouw van de basisschool.  Je bent hiervoor samen met een collega logopedist verantwoordelijk.  Op aanvraag of na een groepsobservatie zie je kinderen voor een individuele screening. Op basis van de screening doe je verslag en breng je advies uit aan ouders, leidsters en leerkrachten over wenselijke vervolgstapppen. Daarnaast geef je samen met je collega webinars over TOS.

Als logopedisch adviseur voor passend onderwijs begeleid je leerkrachten in de hele provincie Groningen en een groot deel van Drenthe bij het bieden van goed onderwijs aan leerlingen met spraak- en taalproblemen.

Je plant je afspraken zelfstandig en in overleg met de verschillende locaties, waarbij flexibiliteit geboden wordt én gevraagd is. Daartoe is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, goed kunt plannen en organiseren en graag zelfstandig werkt. Je hebt je HBO opleiding logopedie met succes afgerond, hebt ervaring met de doelgroep en actieve kennis van de Friese taal, het Gronings & Drents is een pré.

Het gaat in eerste instantie om de periode van oktober 2023 t/m januari 2024 met kans op verlenging.

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd gedurende de zwangerschapsvervanging. Het gaat in eerste instantie om de periode van oktober 2023 t/m januari 2024.
  • Een bij jouw ervaring en kennis passend salaris;
  • Veel zelfstandigheid en vrijheid in de werkuitvoering, waarbij je bijvoorbeeld ook gedeeltelijk vanuit huis kan werken;
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling door innovatie, collegiale kennisdeling, opleidingen en trainingen via GoodHabitz en het interne Leerlandschap van Cedin;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Cedin draagt 70% bij aan de pensioenopbouw bij pensioenfonds PFZW;
  • Laptop en een mobiele telefoon;
  • Vergoeding voor de reiskosten.
  • Je komt te werken in twee kleine, hechte teams met bevlogen en gemotiveerde collega’s die jou graag verwelkomen.

Wil je reageren?
Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Alleen jouw c.v. is voldoende. Dat kan via https://leesmeer.cedin.nl/ufKoj We zien jouw reactie graag tegemoet vóór woensdag 7 juni 2023.

De kennismakingsgesprekken staan gepland op maandagmiddag 12 juni. We willen je vragen hiermee rekening te houden.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Leone Schieving, Regiomanager op telefoonnummer: 06-53890779.  Zij beantwoordt graag al jouw vragen.