PR-Adviseur en/of Gastvrouw/gastheer

Vacatures bij kunstpodium CAMPIS, combinatie heeft voorkeur

Ben jij een geboren communicatie-expert met hart voor de kunst en Assen? Dan zijn wij op zoek naar joe!

CAMPIS is een nieuw podium voor hedendaagse kunst in het centrum van Assen. Met haar tentoonstellingen en activiteiten wil zij verbinding creëren en een plek zijn voor nieuwe ontmoetingen en ontdekkingen. Een plek waar grenzen worden verkend en verlegd.

Om ons daarbij te helpen zoeken wij een:

PR-Adviseur

voor 12-16 uur per week

Wat ga je doen?

Als pr-adviseur ben jij de schakel tussen CAMPIS en de buitenwereld. Jij brengt de activiteiten en visie van CAMPIS onder de aandacht. Complexe kunst of nieuwe initiatieven? Jij maakt er interessante, aantrekkelijk onderwerpen van. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst en media en benut de mogelijkheden om hierop in te spelen.

 • Jouw belangrijkste taak is de positionering van CAMPIS in Assen en in de media. Daarmee ondersteun je onze belangenbehartiging en contact met de omgeving
 • Je werkt nauw samen met de rest van het team bij het bepalen van de strategische en publicitaire inzet van de pers en bij het formuleren en uitdragen van onze missie
 • Jij adviseert over mediakansen en persoptredens en ondersteunt jouw collega’s met adequate briefings. Incidenteel doe je ook zelf de woordvoering
 • Je onderhoudt relaties met de media en legt nieuwe contacten. Daarnaast schrijf je persberichten, krantenartikelen, tentoonstellingsteksten en websiteberichten en ben je verantwoordelijk voor social media

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO+/WO-niveau
 • Je hebt aantoonbare ervaring als pr-adviseur, persvoorlichter en/of als communicatiemedewerker
 • Je kunt CAMPIS zowel schriftelijk als mondeling uitstekend (re)presenteren aan de media en aan het publiek
 • Je bent kunstminnend, voelt nieuwe ontwikkelingen goed aan en neemt initiatief
 • Je zoekt en herkent waar de kansen liggen voor CAMPIS en benut deze
 • Je kunt goed schrijven en weet hoe je complexe onderwerpen in pakkende, toegankelijke taal kunt vatten met een heldere boodschap
 • Deze baan is soms hectisch. Jij bent stressbestendig en bereid buiten kantooruren te werken wanneer nodig
 • Jij geeft goed onderbouwde adviezen en werkt graag samen
 • Je woont in (de directe omgeving van) Assen
 • Je beschikt over een bruikbaar lokaal netwerk

Wie zijn wij?

CAMPIS – podium voor hedendaagse kunst is gevestigd in een fraai pand in de binnenstad van Assen. Het pand vormt de basis voor projecten en exposities binnen en buiten het pand. Om de tentoonstellingen heen wordt een activiteitenprogramma opgezet, bestaande uit lezingen, artist-talks, rondleidingen en atelierbezoeken.

CAMPIS wil kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar laten ontmoeten. Als pr-adviseur vervul je hierin een centrale rol. Je bent ons eerste aanspreekpunt en de ogen en oren van het bestuur van de stichting en kunstvereniging.

Wat bieden wij?

Je werkt op een nieuwe, bruisende plek waarin je veel mee kunt bepalen. Je werkplek is omgeven door inspirerende kunst. Je functie is zeer gevarieerd en je ontmoet veel verschillende mensen. CAMPIS heeft bovendien een informele werksfeer, die flexibele werktijden biedt en de mogelijkheid om deels thuis te werken. Daarnaast krijg je veel ruimte voor individuele ontwikkeling.

Je uren zijn verdeeld over vier dagen in de week. Ook werken in het weekend hoort daarbij, en daarnaast tijdens evenementen die zowel ‘s avonds, op feestdagen als in het weekend kunnen plaatsvinden.

Het salaris volgt de ‘Richtlijn functie- en loongebouw presentatie-instellingen voor beeldende kunst’ en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het salaris bedraagt maximaal € 2.800, -- bruto per maand (excl. 8% vakantiegeld) bij een volledig dienstverband.

Deze functie kan gecombineerd worden met die van gastheer/gastvrouw CAMPIS.

Reageren?

Wil jij onze nieuwe pr-adviseur worden? Wat leuk, wij ontmoeten je graag! Stuur voor 30 juni 2022 je motivatie en cv naar , ter attentie van Dick Schuur en onder vermelding van ‘Vacature pr-adviseur’.

Wil je eerst meer weten over de inhoud van het werk? Neem dan contact op met Dick Schuur (tel: 06-21 21 11) 05 of Harrie Haan (tel: 06-10 28 03 58).

De gesprekken vinden plaats in week 26/27. Bij de sollicitatieprocedure hoort een schrijfopdracht. Je bent bij voorkeur beschikbaar vanaf 1 augustus 2022.

Wil jij hét gezicht zijn van een nieuw kunstpodium in het hartje van Assen? En ben jij op zoek naar een verantwoordelijke, dynamische baan, waarbij je kunt zorgen voor een glimlach op het gezicht van bezoekers?

Dan zij wij op zoek naar jou!

Gastvrouw/gastheer

voor 16 uur per week

Wat ga je doen?

De voornaamste taak van de gastvrouw/gastheer is het verwelkomen van bezoekers en gasten en het netjes houden van de tentoonstellingsruimte. Jij zorgt ervoor dat iedereen die bij CAMPIS komt, zich op zijn gemak voelt.

Tot jouw taken behoren:

 • Het verwelkomen, begroeten en registreren van bezoekers/gasten
 • Bezoekers/gasten/groepen informatie verstrekken
 • Het fungeren als aanspreekpunt en visitekaartje van CAMPIS
 • Scannen van toegangskaarten, bijhouden en controleren van reserveringen
 • Het voeren van de ledenadministratie van onze kunstvereniging, en aanmelding Nieuwsbrief
 • Het mede aansturen van de vrijwilligers
 • Het netjes en schoonhouden van de tentoonstellingsruimte
 • Folders, programmaboekjes en andere informatiebronnen verstrekken
 • Administratieve werkzaamheden (factureren, uitnodigingen verzenden, agendering)

Wie zoeken wij?

 • Je bent iemand met een open en verzorgde uitstraling
 • Je bent representatief en gastvrij
 • Je werkt altijd met een lach op je gezicht
 • Je bent niet bang om een praatje te maken
 • Je hebt aantoonbare ervaring als gastvrouw/gastheer en/of hostess
 • Je bent een liefhebber van (hedendaagse) kunst en cultuur (pre)
 • Jij bent stressbestendig en bereid buiten kantooruren te werken
 • Je woont bij voorkeur in (de directe omgeving van) Assen

Wie zijn wij?

CAMPIS – podium voor hedendaagse kunst is gevestigd in een fraai pand in de binnenstad van Assen. Het pand vormt de basis voor projecten en exposities binnen en buiten het pand. Om de tentoonstellingen heen wordt een activiteitenprogramma opgezet, bestaande uit lezingen, kunstenaarsgesprekken, rondleidingen en atelierbezoeken.

CAMPIS wil kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar laten ontmoeten. Als gastvrouw/gastheer vervul je hierin een centrale rol. Je bent het eerste aanspreekpunt en ons visitekaartje.

Wat bieden wij?

Je werkt op een nieuwe, bruisende plek waarin je veel mee kunt bepalen. Je werkplek is omgeven door inspirerende kunst. Je functie is zeer gevarieerd en je ontmoet veel verschillende mensen. CAMPIS heeft bovendien een informele werksfeer, die flexibele werktijden biedt en de mogelijkheid om deels thuis te werken. Daarnaast krijg je veel ruimte voor individuele ontwikkeling.

Je uren zijn verdeeld over minimaal wee dagen per week, waarvan een dag in het weekend, en daarnaast tijdens evenementen die zowel ‘s avonds, op feestdagen als in het weekend kunnen plaatsvinden.

Het salaris volgt de ‘Richtlijn functie- en loongebouw presentatie-instellingen voor beeldende kunst’ en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het salaris bedraagt maximaal € 2.100, -- bruto per maand (excl. 8% vakantiegeld) bij een volledig dienstverband.

Deze functie kan gecombineerd worden met die van communicatie expert CAMPIS.

Reageren?

Wil jij onze nieuwe gastvrouw/gastheer worden? Wat leuk, wij ontmoeten je graag! Stuur voor 30 juni 2022 je motivatie en cv naar , ter attentie van Dick Schuur en onder vermelding van ‘Vacature gastvrouw/gastheer’.

Wil je eerst meer weten over de inhoud van het werk? Neem dan contact op met Dick Schuur (tel: 06-21 21 11) 05 of Harrie Haan (tel: 06-10 28 03 58).

De gesprekken vinden plaats in week 26.27 Je bent bij voorkeur beschikbaar vanaf 1 augustus 2022.