Verenigingsmanager

Bouwend Nederland werkt voor ruim 4.300 bedrijven en is daarmee de grootste werkgeversorganisatie in de bouw- en infrasector. Wij behartigen de belangen van een sector met 430.000 arbeidsplaatsen en een omzet van 70 miljard euro per jaar. Dit doen we met ruim 150 professionals vanuit onze vestiging in Zoetermeer, vijf regiokantoren in Nederland en een kantoor in Brussel. We zijn voor regio Noord op zoek naar een:

Verenigingsmanager (0,4 fte) 

De functie

In de functie van Verenigingsmanager organiseer en voer je activiteiten uit gericht op ondersteuning en behoud van leden. Je ondersteunt verschillende verenigingsonderdelen, zijnde lokale afdelingen met leden, van Bouwend Nederland. Je start met de Afdeling Friesland.


Je bent de verbindende schakel tussen het bestuur van een afdeling, de leden en specialisten van Bouwend Nederland. Je rapporteert functioneel aan het bestuur van de afdeling en hiërarchisch aan de regiomanager van Bouwend Nederland in regio Noord. Je bent voor een afdeling de spin in het web en hét aanspreekpunt voor de leden. Je bewaakt, signaleert en speelt zo nodig cruciale informatie door aan de verantwoordelijke persoon/personen. Je initieert en stelt samen met bestuur en regio een activiteitenplan op dat je vervolgens tot uitvoering brengt. Je bent een verbindende factor, werkt nauw samen met de regioteamleden en specialisten van Bouwend Nederland. Desgevraagd participeer je in lokale projecten die bijdragen aan een vitale bouwsector. Standplaats is ons regiokantoor in Groningen.


Werkzaamheden die hieruit voortvloeien:

  • Het ontzorgen en informeren van alle leden en bedrijven binnen de afdelingen;
  • Het initiëren en uitvoeren van promotionele werkzaamheden voor het aantrekken van nieuwe leden en partners;
  • Het onderhouden van contacten met de leden (groot en klein) en de bestuurders;
  • Het onderhouden van contacten met stakeholders in andere zakelijke netwerken en het sociale en politieke domein;
  • Het organiseren en faciliteren van bestuursvergaderingen, ledenbijeenkomsten, seminars en andere ledenpodia;
  • Het zorgdragen voor de inzet van de juiste communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven, seminars, social media, netwerkbijeenkomsten etc.;
  • Coördineren en uitvoeren van secretariaatswerkzaamheden (o.a. beheer ledenbestanden);
  • Bijhouden begroting en budgettering van de verschillende activiteiten;
  • Het vergroten van ledenbinding, onderling en met de afdelingen in het bijzonder;
  • Participeren in samenwerkingsprojecten die bijdragen aan een vitale bouwsector.


Profiel

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring en uitstekende communicatieve eigenschappen. Aantoonbare affiniteit met de regio en de bouwsector zijn vanzelfsprekend. Kennis van en binding met de provincie Friesland is een pré.

Verder ben je een slimme en proactieve netwerker met een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Je hebt snel overzicht, brengt structuur aan en kunt goed omgaan met de diversiteit van de werkzaamheden. Je kunt goed zelfstandig werken en bent handig in het leggen van verbindingen tussen de leden en de betrokkenen binnen Bouwend Nederland.

Andere competenties zoals enthousiasme, creativiteit, inventiviteit, resultaatgerichtheid en flexibiliteit waarderen we enorm.

 
De beloning

Bouwend Nederland kent een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris voor deze functie is marktconform en inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en leeftijd. Het salaris start bij € 3.652,00 bruto per maand voor 38,75 uur per week (fulltime) en kent een uitloop naar € 4.564,00 (fulltime). Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eigentijdse pensioenregeling en maar liefst 35 verlofdagen op fulltime basis, een eindejaarsuitkering van 5% en scholingsfaciliteiten. Werken bij Bouwend Nederland is werken aan jezelf, professionals krijgen alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Je komt te werken in een professionele organisatie die beschikt over een sterk netwerk!

 
Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie nodigen we je uit om contact op te nemen met Sander Wubbolts, Regiomanager Noord: 06-51677310. Ook kun je terecht op onze website www.bouwendnederland.nl. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Sven Ammann, recruiter Bouwend Nederland: 06-22666068 of . Wil je solliciteren op deze functie? Gebruik dan de sollicitatieknop op onze website en upload je cv en motivatie.

Solliciteer