Management Traineeship

Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Ontwikkel je management-skills als teamleidervan een ambitieus team specialisten.

Ontwikkel je talenten.

Is operationeel management jouw passie en ben je benieuwd of er een echte leider in je verborgen zit? Dan is onze Management track echt iets voor jou. Gedurende je traineeship leer je in sneltreinvaart de fijne kneepjes van het leiding geven en change management, maar sta je ook met je poten in de modder "to lead by example."

Wat doe je als Management Trainee?

Als Management Trainee start je een tweejarig Traineeship dat volledig op maat voor jou wordt gemaakt. Vanaf dag één ben je onderdeel van het team en bouw je je verantwoordelijkheden op. In het sollicitatieproces kijken we samen in welk operationeel team jij de uitdaging aangaat. Allereerst ga je ervoor zorgen dat je de operationele taken zo snel mogelijk onder de knie krijgt, want onze filosofie is dat je een team alleen kan leiden als je meester bent op de inhoud. 

Naast het leren beheersen van de inhoudelijke taken start je al na een aantal weken met een intensief trainingsprogramma op het gebied van leidinggeven. Deze trainingen worden gegeven door specialisten binnen Belsimpel. Hier komen veel aspecten bij kijken, zoals het voeren van voortgangs- of verzuimgesprekken, cultuuroverdracht, coaching, het maken van planningen, etc. Je krijgt daarnaast 1 op 1 coaching van ervaren collega’s en je gaat een intervisietraject in met het doel om jezelf nóg beter te leren kennen. 

Als teamleider bij Belsimpel ben je niet alleen verantwoordelijk voor je team, maar zorg je er ook voor dat het bedrijf constant blijft ontwikkelen en verbetert. Daarom krijg je al gauw je eerste project onder je. Wat dit project wordt, dat gaan we samen met jou uitzoeken. We vinden het belangrijk dat dit aansluit op jouw kwaliteiten en daarnaast ook bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Dit project kan zowel in de richting van Business Development zijn of meer HR gerelateerd. Van het organiseren van een teamactiviteit tot het reorganiseren van de afdeling, we stemmen het af op jouw ontwikkeling en kijken constant wat de volgende stap is. 

Wat bieden wij?

Volop doorgroei-
mogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij? 

  • Je hebt een WO-diploma en het leiden van een team zit in jouw bloed.
  • Je wilt je graag ontwikkelen op gebied van management en ziet jezelf binnen twee jaar in de positie van een leidinggevende rol groeien.
  • Je wilt fulltime werken en bent minstens één avond per week en één weekenddag per maand beschikbaar.
  • Je bent communicatief erg sterk en je kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.
  • Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en voelt je verantwoordelijk voor het functioneren van jouw team als geheel. 

Solliciteer nu