Werkvoorbereider WTB / E&I

Vanwege een interne promotie zijn we in het Maintenance team op zoek naar een Werkvoorbereider WTB en/of E&I. Ben jij technisch onderlegd, gestructureerd en kan je samenwerken? Dan ben jij degene de we zoeken!

Waar ga je aan het werk?          
In 1919 begon Royal Avebe als Aardappelmeel Verkoop Bureau. Toen nog om enkel de verkoop voor meerdere zelfstandige aardappelzetmeelcoöperaties te bevorderen. Inmiddels zijn we 100 jaar verder en zijn we continu bezig met het produceren én innoveren van oplossingen op basis van aardappelzetmeel en -eiwitten voor voeding, industrie en diervoeding. De coöperatie Avebe is zelfs uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van aardappelzetmeel. Hoe we dit doen? Door eruit te halen wat erin zit.

Je gaat aan de slag op de locatie Gasselternijveen, één van onze productielocaties. Deze locatie heeft veel focus op innovatieve en nieuwe producten. De aardappelen die onze leden aanleveren worden onder andere verwerkt tot zetmeel, maar in de Solanic fabriek worden ook de eiwitten uit de aardappel gehaald. Naast de Solanic fabriek zijn er tal van andere afdelingen op deze locatie die allen hun eigen belangrijke input leveren voor de coöperatie en processen op locatie Gasselternijveen.    

Taken en verantwoordelijkheden              
Als Werkvoorbereider lever je een belangrijke bijdrage aan het in stand houden en verhogen van de technische beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installatie. Hierbij denk je aan veiligheid, kwaliteit en het realiseren van de werkzaamheden tegen optimale kosten. Binnen de afdeling Maintenance wordt gewerkt vanuit onderhoudsconcepten. Deze zorgen voor preventieve onderhoudsplannen. Vanuit de dagelijkse operatie worden storingen gemeld die door jou als Werkvoorbereider binnen de gestelde prioriteit voorbereidt worden. Dit doe je door het maken van (multidisciplinaire) werkpakketten op werktuigbouwkundig en/of E&I gebied voor onze monteurs of voor externe partijen die bij ons werkzaamheden verichten. 

Kerntaken en verantwoordelijkheden:

 • Veilig, efficient, kwaliteits- en kostenbewust werkzaamheden voorbereiden ten behoeve van preventief en correctief onderhoud;
 • Opstellen en plannen van de werkzaameden in SAP-PM binnen de gestelde prioriteit;
 • Afstemmen van de voorbereide werkzaamheden met productie en de technische dienst voor een optimale planning;
 • Signaleren van afwijkingen en doen van voorstellen ter correctie;
 • Zorgdragen voor actuele, juiste en volledige informatie ten behoeve van SAP;
 • Aandacht voor eisen die worden gesteld vanuit wetgeving;
 • Deelnemen aan verbeterteams binnen het continu verbeterprogramma WCOM.

Opleiding en ervaring        
Om de bovengenoemde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren zoeken wij iemand met:

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding heeft in de richting van Werktuigbouwkunde, AOT, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Kandidaten met een HBO niveau hebben een pré;
 • Ervaring met SAP-PM;
 • Ervaring met continu verbeterprogramma's;
 • Ervaring in een procesomgeving is een pré.

Wat biedt Royal Avebe?          
Samen werken we aan een succesvolle coöperatie. Alle medewerkers doen dat op hun eigen manier, binnen zijn of haar eigen vakgebied. Royal Avebe werkt daarbij op haar beurt aan succesvolle werknemers. Door onze mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, willen we onze collega's maximaal tot waarde brengen. Zo krijgen medewerkers de ruimte om zich te blijven ontwikkelen. Daarnaast biedt Avebe jou als medewerker:

 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Een eigen pensioenfonds;
 • Verschillende vitaliteitsprogramma's en mogelijkheden tot het krijgen van korting op fitness en fietsen;
 • Verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vergoeding van €25,- voor jouw zorgverzekering
 • Een eigen CAO en salarishuis waarbij deze functie is ingeschaald in salarisschaal 9.

Meer weten?            
Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jilt Jaarsma, Teamleider Onderhoudsbureau via telefoonnummer 06-50064503

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan voor 1 oktober 2021. Je vindt de vacature op www.werkenbijavebe.nl

Een assessment of social media check kan onderdeel uitmaken van de procedure.