Maintenance Manager

Als onze nieuwe Maintenance Manager zorg jij ervoor dat wij nóg professioneler en betrouwbaarder onderhoud kunnen uitvoeren. Jij weet als geen ander je team te motiveren en inspireren, je zoekt graag de samenwerking op met de andere afdelingen en bent resultaatgericht, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Ben jij dit? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om te horen wat jouw visie is als Maintenance Manager en vertellen wij vervolgens wat Avebe als werkgever voor jou kan betekenen.

Waar ga je aan het werk?          
In 1919 begon Avebe als Aardappelmeel Verkoop Bureau. Toen nog om enkel de verkoop voor meerdere zelfstandige aardappelzetmeelcoöperaties te bevorderen. Inmiddels zijn we 100 jaar verder en zijn we continu bezig met het produceren én innoveren van oplossingen op basis van aardappelzetmeel en -eiwitten voor voeding, industrie en diervoeding. De coöperatie Avebe is zelfs uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van aardappelzetmeel. Hoe we dit doen? Door eruit te halen wat erin zit. 

Je gaat aan de slag op de fabriekslocatie Ter Apelkanaal. Hier vind je het hele productieproces van aardappel in het zand tot aardappelzetmeel, en -eiwittoepassing voor de klant. De locatie Ter Apelkanaal is onze grootste fabriek voor voedingsingrediënten en kent vele verschillende afdelingen. Elke werkdag een korte wandeling langs verschillende fabrieken en kantoren, een goed begin van de dag! 

Taken en verantwoordelijkheden             
’s Ochtends pak je eerst de plannen van de lopende projecten erbij: gaat alles volgens planning en budget? Draaien de productielijnen volgens plan? Is productie tevreden? Vervolgens de wekelijkse meeting met het MT waarin je je bijdrage levert aan de doelstellingen en ontwikkelingen van de site. Daarna overleg over een groot project waarin je vanuit je functie deelneemt. Begin van de middag een overleg met je 6 teamleiders waarin de ontwikkeling van je team (70 fte’s) centraal staat. De middag staat verder in het teken van het opstellen en uitwerken van het onderhoudsbeleid. Past alles binnen budget en doelstellingen? Voordat je naar huis gaat bel je nog even met de Site Director om even te sparren over een nieuw idee dat je hebt.

Opleiding en ervaring        
Om de bovengenoemde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren zoeken wij iemand: 

  • Met minimaal HBO/HTS niveau, bij voorkeur technisch en/of bedrijfskundig geschoold
  • Leidinggevende ervaring binnen een technische omgeving en dan, uiteraard, bij voorkeur binnen de procesindustrie in een vergelijkbare functie.
  • Ervaring met diverse onderhoudssystemen, sustainability en kennis van relevante wetgeving.

Voldoe je op papier niet aan bovenstaande ervaring, maar ben je overtuigd dat dit wel jouw functie is? Wij dagen je uit om toch te reageren en ons van je gelijk te overtuigen. 

Meer weten?            
Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Fokke van der Veer, Site Manager +31 646886500. 
Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan voor 31 januari 2020. Je vindt de vacature op www.werkenbijavebe.nl

 Een assessment of social media check kan onderdeel uitmaken van de procedure.