HR Adviseur

Werk jij graag in organisatie met betrokken collega’s die oog en hart hebben voor inwoners én voor elkaar? Ben jij een enthousiaste, pragmatische denker en doener?

Dan word jij wellicht onze nieuwe HR Adviseur (20 uur per week)

Over Attenta

Stichting Attenta is op 1 juli 2018 door de gemeente Aa en Hunze opgericht. Inwoners kunnen bij ons terecht voor hulp die zij nodig hebben in het dagelijks leven. We zoeken mee naar passende oplossingen en indien nodig regelen we de toegang tot de maatschappelijke voorzieningen in het kader van Wmo en Jeugdwet. We ondersteunen en versterken inwoners in hun regierol als hen dat zelf (tijdelijk) niet lukt.

Attenta bestaat uit circa 32 medewerkers en is een platte organisatie. De medewerkers sociaal team werken in 4 gebiedsteams. Medewerkers werken zelfstandig, vanuit eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. In onze manier van werken staan onze kernwaarden centraal: professioneel en lerend, verbindend, vertrouwend en respectvol.

Dit wordt je uitdaging

Je bent het aanspreekpunt voor collega’s voor alle HR-vraagstukken. Je geeft gevraagd én ongevraagd advies aan directeur-bestuurder en teamcoach. Je maakt beleidsvoorstellen; implementeert vastgesteld beleid en je zorgt ervoor dat collega’s op de hoogte zijn van dit beleid. Je adviseert de directeur-bestuurder over ontwikkeling/aanpassing van HR-beleid, formatie, werving en selectie, loopbaanontwikkeling, in-, door- en uitstroom, arbeidsvoorwaarden en (preventief) verzuim. Je draagt mede zorg voor een werkomgeving waarin collega’s optimaal kunnen functioneren, zich veilig voelen en zich kunnen ontwikkelen. Je zorgt voor een correcte en tijdige salarisadministratie, houdt de personeelsdossiers up-to-date en levert tijdig managementinformatie aan voor de planning- & controlcylus.

Deze competenties zoeken wij in de HR Adviseur

  • Inlevingsvermogen
  • Samenwerken
  • Organisatiesensitiviteit
  • Ontwikkelen van medewerkers
  • Onafhankelijkheid
  • Voortgangscontrole

Wat bieden wij?

Een functie voor 20 uur per week; ingedeeld in schaal 10 van cao sociaal werk. We bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op een vast contract.

Waarom zoeken wij jou?

Je hebt meerdere jaren ervaring als HR Adviseur of je bent een senior HR-medewerker en wilt graag groeien naar een zelfstandige HR-advies functie. Je bent immers de enige collega die zich bezighoudt met HR binnen Attenta. Je hebt hbo-werk- en denkniveau. Je bent een flexibele collega. Je helpt je collega’s graag bij al hun personele vragen en je schakelt gemakkelijk tussen alle verschillende werkzaamheden.

Is dit dé baan voor jou?

Stuur dan je motivatie en cv naar . Vermeld alsjeblieft als onderwerp in de mail ‘Sollicitatie HR Adviseur’. De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 28 juni aanstaande om 9.00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Benthem (directeur-bestuurder) via ons algemeen nummer 0592-26 34 68. Bert is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 1 juli aanstaande. In verband met de zomervakanties kunnen we niet schuiven met deze datum. Het maken van een TMA Assessment is in de vervolgronde onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.