Allround communicatieadviseur

Ambulancezorg Groningen is een organisatie die in een (cultuur)verandertraject zit. Dit biedt natuurlijk alle kansen om naar de toekomst de juiste stappen van verandering in te zetten. Dat vraagt om een goede begeleiding in communicatie. Het komend jaar moet er hard gewerkt worden om deze verandering vorm te geven. Daarom zoeken wij een communicatieadviseur die stevig in de schoenen staat en die de organisatie mee wil helpen veranderen.

De organisatie

Wij staan met ongeveer vierhonderd gedreven en goed opgeleide medewerkers dagelijks klaar om professionele ambulancezorg in de provincie Groningen te bieden. Dit doen we vanuit 13 locaties in de regio. De organisatie hierachter is vooruitstrevend en professioneel en staat voor de uitdaging zich aan te passen aan de constant veranderende wereld om ons heen.

De afdeling

Wij zoeken een allround communicatieadviseur voor 28-32 uur per week. Samen met een andere communicatieadviseur en een interim-adviseur vorm je een hecht team dat hard werkt en veel lacht. Omdat het een klein team is, ben je op een dag zowel met strategische als tactische en operationele werkzaamheden bezig. Als team zijn we verantwoordelijk voor de in- en externe positionering en profilering van Ambulancezorg Groningen als zorgaanbieder, ketenpartner en werkgever.

Wat ga je doen?

  • Je adviseert directie en management over communicatievraagstukken op tactisch en strategisch niveau en houdt daarbij steeds de organisatiedoelstellingen voor ogen.
  • Je vertaalt de strategische keuzes van de directie in communicatiekansen. Daarbij vind je de goede balans tussen zenden en luisteren, belang van de collega, de inwoners van de provincie Groningen en de organisatie, formele en informele benadering, service en profilering.
  • Je werkt voortdurend aan het verbeteren en het verder ontwikkelen van het interne en externe communicatiebeleid.
  • Naast een adviserende kant, heb je ook een praktische uitvoerende inslag en bedenk je niet alleen de plannen, je steekt ook zelf de handen uit de mouwen om ze uit te voeren.
  • Je krijgt alle ruimte om nieuwe ideeën in te brengen.

Wie ben jij?

  • Wij zoeken een proactieve communicatieadviseur met 5 tot 7 jaar ervaring, bij voorkeur in dienstverlenende (publieke) organisaties.
  • Je hebt een afgeronde communicatieopleiding en HBO/WO werk- en denkniveau. Je staat stevig in je schoenen, bent open en daadkrachtig.
  • Je bent voor alle niveaus binnen en buiten onze organisatie een fijne gesprekspartner en je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Je werkt graag samen met collega’s van verschillende afdelingen. Dat je veel moet schakelen tussen verschillende werkzaamheden vind je geen punt – je geniet juist van de afwisseling.

Ons aanbod

Wij bieden een boeiende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling en initiatieven. Het betreft vooralsnog een functie voor de duur van een jaar met kans op verlenging voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao Ambulancezorg functiegroep 55 (max. € 4.391,-) op basis van kennis en ervaring. Daarnaast worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden zoals een eindejaarsuitkering, Persoonlijk Levensfase Budget en Fisc Free.

Interesse?

Voel je je aangesproken en wil je reageren op deze vacature, dan kun je tot maandag 27 maart a.s. solliciteren via onze website. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 4 april a.s.. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Geke van Gosliga, communicatieadviseur, via 06 - 82 09 87 63.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren