Supercargo

Amasus Shipping is een full service scheepvaartkantoor gevestigd in Delfzijl. Wij maken dagelijks gebruik van de kracht van onze schepen en geloven in de kracht van onze mensen, zowel op zee als aan de wal.

Ons economisch en ecologisch handelen heeft impact op de kernwaardes van ons bestaan. Door middel van continue verbeterprogramma’s verminderen wij de carbon footprint van onze vloot en van onze opdrachtgevers. Innovaties en verfrissende ideeën komen vaak van mensen buiten de sector. Wij denken graag “out of the box”. Ben jij geïnteresseerd om je bijdrage te leveren aan het vergroenen van de maritieme wereld?

Hou je ervan om jezelf continu uit te dagen en actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, kennis en ideeën? Daag jezelf dan uit en kom ons team versterken!

Supercargo

Locatie: Delfzijl
Uren per week: 40 uur
Opleiding: HBO

Het Supercargo team bij Amasus Shipping, bestaande uit drie collega’s, is per direct op zoek naar versterking. Als Supercargo vervul je een essentiële rol binnen onze offshore- operations en bevrachtingsafdelingen, die verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan uitdagende projecten. Jouw diepgaande kennis van drijvende constructies, machines en hijsapparatuur is van cruciaal belang voor het succes van deze projecten. Voor jou is het dan ook geen probleem om stuwplannen en hijsplannen op te stellen en om stabiliteitsberekeningen uit te voeren.

Functie-eisen

Als je jezelf herkent in het onderstaande profiel dan zijn we op zoek naar jou:

  • Je hebt ervaring in de maritieme en zware lading industrie
  • Je hebt ervaring met hijswerkzaamheden en kennis van hijsequipment
  • Je hebt een diploma in de nautische richting
  • Je hebt aantoonbare ervaring met programma’s zoals Autocad, MS Visio en Delftload
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal

Wij bieden

Een uitdagende baan in een prettige werkomgeving, een grote mate van zelfstandigheid en prima arbeidsvoorwaarden binnen een jonge, dynamische en informele organisatie. Daarbij is er volop gelegenheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Ben je geïnteresseerd

Voor inlichtingen over deze functie kun je tijdens kantooruren bellen met de heer H. Slort, bereikbaar op telefoonnummer 0596-649800.

Stuur je brief met CV naar: of schriftelijk naar: Amasus Shipping BV, t.a.v. de Directie, Postbus 250, 9930 AG Delfzijl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld