QHSES Manager

Amasus Shipping is een full service scheepvaartkantoor gevestigd in Delfzijl. Wij maken dagelijks gebruik van de kracht van onze schepen en geloven in de kracht van onze mensen, zowel op zee als aan de wal.

Ons economisch en ecologisch handelen heeft impact op de kernwaardes van ons bestaan. Door middel van continue verbeterprogramma’s verminderen wij de carbon footprint van onze vloot en van onze opdrachtgevers. Innovaties en verfrissende ideeën komen vaak van mensen buiten de sector. Wij denken graag “out of the box”. Ben jij geïnteresseerd om je bijdrage te leveren aan het vergroenen van de maritieme wereld?

Hou je ervan om jezelf continu uit te dagen en actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, kennis en ideeën? Daag jezelf dan uit en kom ons team versterken!

QHSES Manager

Locatie: Delfzijl
Uren per week: 40 (fulltime)
Opleiding: MBO+ / HBO

Het team van de afdeling Fleetmanagement bestaat uit 11 personen, het QHSES team is onderdeel van die afdeling. In de groep Fleetmanagement, afdeling Quality, houd je je bezig met het beleid, procedures, aanpassingen en implementatie van maritieme wet-en regelgeving, zoals ISM, ISPS, MLC, MARPOL, ISO en SOLAS. Je houdt contact met controlerende instanties waaronder RO’s en vlag- en havenstaat autoriteiten. Je bent regelmatig aan boord van de schepen, in binnen- en buitenland, om daar audits af te nemen of te begeleiden. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Functie-eisen

  • Professioneel, werk- en denkniveau op HBO niveau
  • Affiniteit met scheepvaart
  • Zeer accuraat en analytisch goed, daadkrachtig en overtuigend
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Geen 9 - 5 mentaliteit
  • In bezit van tenminste rijbewijs B

Wij bieden

Een uitdagende baan in een prettige werkomgeving, een grote mate van zelfstandigheid en prima ontplooiingsmogelijkheden binnen een jonge, dynamische en informele organisatie.

Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met de heer G. Raveling, bereikbaar op telefoonnummer 0596-649800

Reacties

Je kunt je CV met begeleidende brief onder vermelding van ‘sollicitatie’ sturen naar .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld