Assistent Accounting / Projectcontroller

Amasus Shipping is een full service scheepvaartkantoor gevestigd in Delfzijl. Wij maken dagelijks gebruik van de kracht van onze schepen en geloven in de kracht van onze mensen, zowel op zee als aan de wal.

Ons economisch en ecologisch handelen heeft impact op de kernwaardes van ons bestaan. Door middel van continue verbeterprogramma’s verminderen wij de carbon footprint van onze vloot en van onze opdrachtgevers. Innovaties en verfrissende ideeën komen vaak van mensen buiten de sector. Wij denken graag “out of the box”. Ben jij geïnteresseerd om je bijdrage te leveren aan het vergroenen van de maritieme wereld?

Hou je ervan om jezelf continu uit te dagen en actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, kennis en ideeën? Daag jezelf dan uit en kom ons team versterken! 

Assistent Accounting / Projectcontroller

Locatie: Delfzijl
Uren per week: 32 - 40
Opleiding: MBO/MBO+

Het team van de afdeling Accounting bestaat momenteel uit 10 personen en we zijn per direct op zoek naar versterking. Als assistent controller ondersteun je de controller in het gehele administratieve proces van een groep schepen en mede dankzij jouw hulp staat de administratieve organisatie altijd strak en zijn de rapportages correct en betrouwbaar. Vanwege je achtergrond ben je geïnteresseerd in de actuele stand van zaken betreffende financiële en fiscale wet- en regelgeving denk je proactief mee over verbeteringen ten aanzien van onze bedrijfsprocessen.

Functie-eisen

Als je jezelf herkent in het onderstaande profiel dan zijn we op zoek naar jou:

  • Aantoonbare ervaring op een financiële afdeling
  • Minimaal een afgeronde financieel administratieve of vergelijkbare opleiding
  • Je hebt een proactieve werkhouding, je werkt daarnaast zorgvuldig en accuraat
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden

Een uitdagende baan in een prettige werkomgeving, een grote mate van zelfstandigheid en prima arbeidsvoorwaarden binnen een jonge, dynamische en informele organisatie. Daarbij is er volop gelegenheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Ben je geïnteresseerd

Voor inlichtingen over deze functie kun je tijdens kantooruren bellen met de heer G. Raveling, bereikbaar op telefoonnummer 0596-649800.

Reacties

Je kunt je CV met begeleidende brief onder vermelding van ‘sollicitatie’ sturen naar .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld