Verzorgende IG Thuiszorg Alliade

Vacaturenummer: v22.0480
Locatie: regio Wolvega & Heerenveen

Draag jij met jouw expertise én enthousiasme graag bij aan een goed en zinvol leven van thuiswonende ouderen? Word jij daarnaast blij van een zelfstandige functie waarbij je in samenspraak met je collega’s jouw rooster samenstelt? Dan is dit de uitdaging die je zoekt.

Er komt steeds meer vraag naar onze zorg. Om de juiste kwaliteit te kunnen blijven bieden kan je bij ons aan de slag als verzorgende IG Thuiszorg Alliade.

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij team Thuiszorg Alliade, onderdeel van Alliade Ouderenzorg (voorheen Meriant). De focus van team Thuiszorg Alliade ligt op het bieden van verzorging en verpleging aan huis. Samen willen we er voor zorgen dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook bij andere zorgvragen, zoals huishoudelijke hulp of dagbesteding kunnen we cliënten op weg helpen. Hierbij werken we volgens het motto: ‘Samen doen wat wél kan’ om onze cliënten een goed en zinvol leven te laten leiden. Dit doen we in kleine teams met vertrouwde gezichten. Je werkt in een wisselend rooster.

'Voorheen werkte ik altijd intern, maar sinds een paar jaar werk ik bij team Thuiszorg Alliade als verzorgende IG en ik vind het helemaal geweldig. Eigenlijk tegen mijn eigen verwachting in. Het is echt heel erg leuk werken. Dit komt door de afwisseling in het werk, de grote mate van regie bij de cliënten, het contact met mijn collega’s, maar ook de vrijheid en zelfstandigheid die ik binnen de functie ervaar. Ik ervaar ook weinig tijdsdruk en er zitten in de route ook welzijnsmomenten met cliënten. Momenten waarop je echt even stilstaat bij het welzijn van de cliënt: hoe gaat het met hem of haar? Zo is er tijd voor een kopje koffie bij de ene cliënt en wordt er ruimte ingepland voor een buitenwandeling bij de ander. Binnen het team zelf hangt er ook een fijne sfeer. Het rooster maken we ook met elkaar, waardoor we het als team echt samen doen.' Tiny, Verzorgende IG

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG kun je in de thuissituatie gericht zorg bieden en persoonlijke aandacht geven, waardoor de cliënt langer thuis kan blijven wonen. Daarnaast kun je voor gespecialiseerde zorg een beroep doen op je collega's binnen het team. Werkzaamheden binnen deze functie zijn:
* Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen die passen binnen jouw bevoegdheid;
* Uitvoeren van ADL werkzaamheden gericht op thuis wonen;
* Verstrekken en toedienen van medicatie;
* Toezicht houden op het welzijn van de cliënt;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen;
* Meedenken in hoe we de beste zorg thuis kunnen bieden die aansluit bij de situatie van de cliënt.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een enthousiast persoon die graag een bijdrage levert aan de groei van team Thuiszorg Alliade en aan de goede zorg voor onze cliënten! Gezien de functie is het een vanzelfsprekendheid dat je zelfstandig kunt werken, denkt in oplossingen, kan plannen en het voortouw durft te nemen. Doordat je in de privésfeer van cliënten werkzaam bent, moet je het daarnaast doen met wat je hebt. Dit geeft vaak veel voldoening, maar vraagt van jou ook creativiteit en flexibiliteit. Daarnaast ben je in het bezit van:
* Een afgeronde mbo opleiding (maatschappelijk) verzorgende IG;
* Affiniteit met de ouderenzorg.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en zelfstandige functie. Je hebt zelf invloed op het rooster, want deze wordt samengesteld in overleg met je collega’s. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast bieden wij:
* Een contract voor onbepaalde tijd;
* Een salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.935,- bruto o.b.v 36 uur);
* Een dienstverband voor 12-24 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen onze verschillende doelgroepen;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Leuk! Reageren kan tot en met 18 december 2022 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op! Wil je een dienst meedraaien om een goed beeld te krijgen dan kan dat. Je kunt dit dan aangeven in je motivatie. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie over de procedure kun je contact zoeken met de afdeling recruitment via recruitment@alliade.nl of bel 088-2444200. Heb je functie inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Debora de Ruiter, clusterhoofd, via 06-15212795.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!