Verzorgende IG Psychogeriatrie (PG)

Vacaturenummer: v22.0262
Locatie: Anna Schotanus in Heerenveen

De functie
Kies jij bewust voor de psychogeriatrie? Krijg jij energie van de bewoners en een mooi team? Wil je werken op een locatie waar nieuwbouwplannen zijn, waardoor er komende periode veel staat te gebeuren?

Binnen Alliade ouderenzorg, op Anna Schotanus in Heerenveen, zijn wij voor 24 tot 32 uur per week op zoek naar een:

                                               Verzorgende IG Psychogeriatrie (PG)

Waar ga je werken?
Je komt te werken op een van de PG-afdelingen binnen Anna Schotanus in Heerenveen. Hier wordt zorg verleend aan totaal 30 bewoners die psychogeriatrische zorg nodig hebben. Op de PG-afdelingen organiseren we de woongroepen naar de wensen en behoeften van cliënten, dat noemen we een indeling naar leefmilieus. Daarnaast hebben we op onze afdelingen een mooi en hecht team dat iedere dag weer keihard werkt om in een huiselijke sfeer de juiste zorg aan de bewoners te leveren. Anna Schotanus heeft plannen voor een groots nieuwbouwproject. Wie wil nou niet werken op een nieuwbouwlocatie?

Wat ga je doen?
In samenwerking met jouw team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Jij geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en verpleging met aandacht voor de bewoner. Door jouw persoonlijke contact met de bewoner weet jij wat de bewoner belangrijk vindt en nodig heeft. Jij biedt de bewoner een woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. Daarnaast maak je deel uit van één of meerdere werkgroepen rondom kwaliteit en veiligheid. Tevens ben je verantwoordelijk voor:
* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;
* Uitvoeren van de verpleegkundige handelingen die passen binnen jouw bevoegdheid;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

Wat vragen wij van jou?
Jij neemt de tijd voor bewoners en geeft ze de ruimte om hun verhaal te doen. Waar nodig durf je het voortouw te nemen en je bent flexibel in jouw doen en laten. Daarnaast ben je een echte teamplayer die weet hoe je methodisch werken moet. In samenwerking met jouw team zorg jij ervoor dat het welbevinden van onze bewoners centraal staat en dat jullie als team een gezamenlijke groei doormaken. Verder beschik je over:
* Een afgeronde mbo-opleiding Verzorgende IG;
* Een flexibele houding ten opzichte van de verschillende diensten (dag/nacht, weekend);
* Ervaring met de PG-doelgroep.

Wat bieden wij jou?
Een gewaardeerde functie waarin jouw inzet een mooie bijdrage levert in het leven van de bewoners van Anna Schotanus. Verder zijn het team, Meriant én de zorg altijd in beweging. Zo krijg jij ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en input te leveren! Hiernaast ontvang je:
* Salaris conform de cao VVT, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.937,- bruto o.b.v 36 uur);
* Een vast contract voor 24 tot 32 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 25 september 2022 via de link 'solliciteren' en we nemen snel contact met jou op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Nico Bos, Hoofd Anna Schotanus, via telefoonnummer 06-11265650. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Recruitment via recruitment@alliade.nl

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!