Verzorgende IG

Vacaturenummer: v21.0132
Locatie: Tinga State te Sneek

Wanneer je binnenloopt op een van de Friese Staten merk je direct dat hier vanuit passie en liefde voor het vak gewerkt wordt. De psychogeriatrische bewoner wordt in deze moderne zorgomgeving iedere dag opnieuw professioneel en met aandacht verzorgd.

Kom bij ons werken als Verzorgende IG.

Waar ga je werken?
Vanuit de vier zelfstandige en karakteristieke woonzorglocaties worden de bewoners begeleidt in een kleinschalige woonvorm. Sinds januari 2020 zijn de Friese Staten onderdeel van Zorggroep Alliade en hierdoor nog in ontwikkeling en lerende. Tinga State bevindt zich in Sneek, maar alle locaties zijn gelegen in een woonwijk, dichtbij de natuur. De panden zijn ruim, slim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Op deze manier biedt Meriant mensen met dementie, Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies een warm thuis.

Het team, dat bestaat uit onder andere Verzorgende IG’s, Verpleegkundigen en een Zorgcoördinator, verzorgt de 20 bewoners middels verschillende diensten waarin gekeken wordt naar de behoefte van iedere individuele bewoner. De bewoner krijgt de zorg die hij of zij verdiend doordat het team methodisch werkt, vragen durft te stellen en elkaar (positieve) feedback geeft.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG bied jij zorg en begeleiding aan de ongeveer 20 bewoners die verdeeld zijn over twee huiskamers. Samen met je collega’s run je een gemeenschappelijke huishouding die past bij de wensen van de bewoners. Dit betekent dat je het ene moment je route loopt of een spelletje speelt en aan het einde van de middag zit je misschien wel aardappelen te schillen met een bewoner. Andere werkzaamheden die je aan je volle agenda toe kan voegen zijn:
• Verpleegtechnische handelingen, die passen binnen je bevoegdheid;
• Deelnemen aan functie relevante overleggen en projecten;
• Verstrekken en toedienen van medicatie;
• Uitvoeren van de ADL werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?
Jij neemt de tijd voor bewoners en geeft ze de ruimte om hun verhaal te doen. Waar nodig durf je het voortouw te nemen en je bent flexibel in je doen en laten. Ook is het voor jou geen probleem om bij ziekte of vakantie diensten te draaien op een van de andere Friese Staten. Verder ben je in het bezit van:
• Een afgeronde mbo opleiding Verzorgende IG;
• Een flexibele houding ten opzichte van de verschillende diensten (dag/nacht, weekend);
• Ervaring met de doelgroep dementie en Alzheimer.

Wat bieden wij jou?
Een functie waarin je inzet en input een bijdrage leveren en gezien worden door zowel je collega’s als de bewoners. Het team, Meriant én de zorg zijn altijd in beweging, daarom bieden we veel trainingen en curcussen, wij betalen! Verder bieden wij:
• Een salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 1.902,- en € 2.762,- bruto o.b.v 36 uur);
• Een jaarcontract voor een bepaald aantal uren in de week (uren vast te stellen in overleg met jou), met uitzicht op een vast dienstverband;
• Per juli 2021 een structurele loonsverhoging van 3%;
• Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, nachten en weekenden;
• Reiskostenvergoeding;
• Keuze uit voordelige arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding of een telefoonabonnement.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Aan de slag als Verzorgende IG maar heb je nog vragen? Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Recruitment, te bereiken via recruitment@alliade.nl óf via Yannick Willemsma, Recruiter, op 06-15682271.

Direct aan de slag? Solliciteer via deze link.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze zullen wij voor je aanvragen.