Verpleegkundige

Vacaturenummer: v22.0264
Locatie: LindeStede Wolvega

De functie

Werk jij het liefst met de nieuwste inzichten op het gebied van ouderenzorg? Kies jij als verpleegkundige bewust voor de psychogeriatrie?

Voor Alliade ouderenzorg in Wolvega zijn wij, voor 18 - 32 uur, op zoek naar een:

                                           Verpleegkundige

Waar ga je werken?
Jij komt te werken op LindeStede. Hier wordt gewerkt middels sociotherapeutische leefmilieus, oftewel STL. Hierbij kijken we naar de behoeften en wensen van de bewoner en bepalen in overleg met bijvoorbeeld de verwanten in welk leefmilieu de bewoner het fijnste woont. We hebben groepen waar rust op de voorgrond staat (sfeergroep), maar ook groepen die heel erg gericht zijn op samen de dag doorbrengen (sociogroep). Daarnaast kennen we ook nog de bakengroep en de balansgroep. Op deze manier zijn de bewoner binnen een woonkamer zoveel mogelijk gelijkgestemd en dat voelt fijner. Ook de medewerkers worden ingedeeld op een leefmilieu wat aansluit bij hun kwaliteiten. Zo kunnen zij op een natuurlijke manier inspelen op de behoeften en wensen van de groep. Goede mensen op de juiste plek. Je gaat dus in een klein team aan de slag met deze mooie manier van werken!

Bij Alliade helpen we kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk & dagbesteding. Met 6000 professionals in verschillende vakgebieden kijken we vooral naar wat wél kan. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken vinden we erg belangrijk. Samen met anderen. Dit vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van onze ruim 8000 cliënten. Het geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen en kunnen meedoen in de samenleving. Daar gaan we met elkaar voor!

Wat ga je doen?
In samenwerking met het team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Met je collega’s geef je uitvoering aan de zorg en de verpleegtechnische handelingen. Je zorgt voor kwaliteitsbewustzijn binnen het team. Ook instrueer en ondersteun je collega’s bij het geven van de verpleegkundige zorg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
* Ondersteunen van de zorgcoördinator bij het opstellen en naleven van het zorgleefplan;
* Verbeteren van de kwaliteit van zorg op de afdeling en locatie;
* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar je collega’s;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen;
* Onderhouden van contacten met bewoners en/of vertegenwoordigers van de bewoner.

Wat vragen wij van jou?
Als verpleegkundige motiveer je de bewoners tot zelfredzaamheid en lever je een bijdrage aan de verbetering van kwaliteit van zorg. Hierin weet je jouw collega’s mee te nemen in de afspraken die zijn gemaakt en nieuwe ontwikkelingen die er zijn. Je draait mee in het verpleegkundige rooster van Meriant. Je bent daadkrachtig, weet zelfstandig te handelen en beslissingen te nemen. Je bent in staat om je eigen handelen te reflecteren en kunt feedback geven en ontvangen. Verder beschik je over:
* Minimaal een afgeronde verpleegkundige opleiding mbo-niveau 4;
* Een inschrijving in het BIG-register.

Wat bieden wij jou?
Een vaste baan in een afwisselende en uitdagende functie, in een enthousiast team. Je hebt zelf invloed op het rooster, want deze wordt samengesteld in overleg met je collega’s. Ook is er volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Je kunt trainingen en cursussen doen, wij betalen! Daarnaast bieden wij:
* Salaris conform de cao-vvt, FWG 40 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 3.159,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een dienstverband voor 18-32 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende doelgroepen en zorgonderdelen;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Nieuwsgierig geworden? Reageren kan tot en met 29 augustus 2022 via de link 'solliciteren'.

Heb jij vragen over de functie? Neem gerust contact op met Ina Rutten, Clusterhoofd via 06-83 00 19 31 of met Recruitment, via recruitment@alliade.nl.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming. Deze zullen wij dan voor je aanvragen.