Verpleegkundig Specialist GRZ

Vacaturenummer: v22.0549
Locatie: Heerenveen

De functie
Ben jij een verpleegkundig specialist en wil je aan de slag binnen de GRZ? Bij Alliade kun je je verpleegkundige en medische expertise inzetten én je werk als zelfstandig behandelaar eventueel combineren met het doen van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek!

Bij Alliade zijn wij binnen de geriatrische revalidatie zorg in ziekenhuis de Tjongerschans, voor 24-36 uur, op zoek naar een

                                               Verpleegkundig Specialist GRZ

Waar ga je werken?
Bij Alliade helpen we kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk & dagbesteding. Met 6000 professionals in verschillende vakgebieden kijken we vooral naar wat wél kan. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken vinden we erg belangrijk. Samen met anderen. Dit vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van onze ruim 8000 cliënten. Het geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen en kunnen meedoen in de samenleving. Daar gaan we met elkaar voor!

Je komt te werken op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling van Alliade ouderenzorg. De afdeling is gevestigd bij ziekenhuis de Tjongerschans waar jaarlijks zo'n 450 cliënten revalideren na een ziekenhuisopname of een medisch specialistische ingreep. We werken samen met het ziekenhuis zodat de patiënt maximaal wordt ondersteund in zijn/haar herstel. Dat stopt niet als de patiënt de GRZ verlaat, want er wordt samengewerkt met huisartsen en wijkteams om de juiste zorg op de juiste plaats te bieden. Wij hebben veel kennis en ervaring met revalideren van ouderen en zijn gespecialiseerd in revalidatie na een hersenbloeding of beroerte (CVA), COPD, amputatie en revalidatie na een heup- of knieoperatie. De hele revalidatieperiode staat in het teken van het vergroten van zelfredzaamheid en een verantwoorde terugkeer naar huis. Binnen de afdeling is er sprake van een therapeutisch klimaat. Dit vraagt ‘handen op de rug’ zorg.

In de functie als verpleegkundig specialist maak je deel uit van de Centrale Behandeldienst, net als je collega-behandelaren (gedragskundigen, medici en paramedici, vaktherapeuten, geestelijk verzorgers, systeemtherapeuten en psychodiagnostisch werkers). Je bent, ondanks dat je op de GRZ afdeling werkt, onderdeel van een betrokken vakgroep van VS’en die intensief samenwerken met de specialisten ouderengeneeskunde en andere disciplines.

Wat ga je doen?
Je bent zelfstandig behandelaar en verleent 'geprotocolleerde' medische- en gespecialiseerde zorg. Je voert observaties en onderzoeken uit, maar stelt tevens diagnoses en behandelt cliënten binnen de GRZ. Je werkt nauw samen met de specialist ouderengeneeskunde en andere disciplines op het gebied van medische diagnostiek, behandeling en monitoring van behandeltrajecten. Ben je een ervaren specialist? Dan bestaat ook de mogelijkheid om opleider te zijn. Verder is onderdeel van je werkdag:
* Deelnemen aan multidisciplinair behandeloverleg, verpleegkundig overleg en vakgroep overleg;
* Participeren in medicatiereviews en bereikbaarheidsdiensten;
* Het bewaken van de kwaliteit van zorg binnen de multidisciplinaire werkwijze die wordt gehanteerd.

Je kunt, wanneer je daarin geïnteresseerd bent, je werkzaamheden als Verpleegkundig Specialist binnen Alliade ook combineren met het doen van wetenschappelijk onderzoek! Wil je hier alvast meer over lezen? Bekijk dan de website van onze afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO).


Wat vragen wij van jou?
Je bent een enthousiast en communicatief sterk persoon die zelfstandig kan werken. Daarnaast ben je in staat de verbinding te leggen tussen de ouderenzorg, specialisten ouderengeneeskunde en de medische dienst. Om deze verbinding te leggen en om andere gesprekspartners te motiveren en overtuigen is het van belang dat je een warme en krachtige persoonlijkheid hebt, net als goede sociale en organisatorische kwaliteiten. Verder vragen we van je:
* Een afgeronde master Advanced Nursing Practice AGZ;
* Een actuele registratie in het Verpleegkundig Specialisten-register;
* Ervaring in de ouderenzorg of klinische geriatrie is een pré;
* In het bezit van een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende, dynamische en waardevolle baan binnen de GRZ waarin je, samen met je collega’s, écht het verschil kunt maken voor onze ouderen. Je komt terecht in een team dat uitkijkt naar je komst en krijgt de kans en de ruimte om voor een groot deel zelf invulling te geven aan je werk en je ontwikkeling. Alliade biedt jou voldoende gelegenheid én budget voor het behalen van je accreditatiepunten! Verder bieden wij o.a.:
* Een marktconform salaris volgens de cao-vvt;
* Een vast contract voor 24 tot 36 uur per week;
* Uren en inzet in overleg in te delen;
* Reiskostenvergoeding;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW.
* Fiscaal vriendelijk meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen;
* Collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Leuk! We zien graag jouw reactie tegemoet. Reageren kan via de link  'solliciteren' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je interesse hebben in het doen van onderzoek, dan willen we je vragen dit in je motivatiebrief kenbaar te maken.

Voor vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Maya de Groot, corporate recruiter, op 06-29242717 of mailen naar m.de.groot@alliade.nl .

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!