Projectleider Verbeterprogramma Samen

Vacaturenummer: v23.0296
Locatie: Trambaan 10 in Heerenveen

De functie
Ben jij de collega die wij zoeken als Projectleider voor het verbeterprogramma 'Samen' ? Heb jij kennis van de zorg en wil je graag bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg?

Voor het Projectbureau van Alliade in Heerenveen zijn wij, voor 32-36 uur, op zoek naar een:

                             Projectleider Verbeterprogramma Samen

Waar ga je werken?
Bij Alliade helpen we kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk & dagbesteding. Met 6000 professionals in verschillende vakgebieden kijken we vooral naar wat wél kan. Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken vinden we erg belangrijk. Samen met anderen. Dit vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van onze ruim 8000 cliënten. Het geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen en kunnen meedoen in de samenleving. Daar gaan we met elkaar voor!

De functie is bij Alliade op de afdeling Projectenbureau/programmabureau. Het Projectenbureau is onderdeel van het bestuursbureau en ondersteunt het bestuur en de directie bij het besturen van Alliade. Zo faciliteert en organiseert het bestuursbureau een totaaloverzicht van samenhangende projecten, de verbindingen daartussen, en de onafhankelijke interne audit. Zo kan de kwaliteit en veiligheid van de zorg stevig neergezet worden binnen de organisatie. Het bestuursbureau heeft dan ook korte lijnen met de raad van bestuur en een directe verbinding met de besturing van de organisatie.

Als Projectleider zit jij in de cockpit van het verbeterprogramma 'Samen', met een prachtig en helder uitzicht over de Alliade organisatie en het verbeterprogramma. Maar dit betekent niet dat jij je niet onder de mensen begeeft. Integendeel, je bent veel op pad en staat continu in verbinding met de teams op onze zorglocaties, directeuren en leidinggevenden. Hiernaast kom jij terecht in een enthousiast team, waarmee je samen dit verbeterprogramma kan laten slagen!

Wat ga je doen?
Als Projectleider ben jij een ambassadeur van onze cultuur van continu verbeteren. Samen met circa tien collega-projectleiders en adviseurs loop je voorop in de ontwikkeling. Je werkt binnen het verbeterprogramma aan uitdagende projecten die een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg, deskundigheid van medewerkers en de bedrijfsvoering. Continu verbeteren vormt de basis voor al je activiteiten en je werkt vanuit onze kernwaarden nabij, verantwoordelijk en betrouwbaar. Verder behoren tot jouw verantwoordelijkheden:
* Het initiëren, organiseren en leiden van projecten;
* Je bent gesprekspartner van het management;
* Het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk binnen en buiten de organisatie;
* Werken conform onze kaders en het transparant rapporteren over resultaten en knelpunten.

Wat vragen wij van jou?
Dat je veel energie krijgt om met onze cultuur aan de slag te gaan. Je vindt het een eer om hierin een voorbeeldfunctie aan te nemen binnen de organisatie. Hiernaast breng je concrete kennis en ervaring in op het gebied van projectmanagement. Je hebt kennis van de zorg en je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied projectmanagement. Verder vragen wij van jou:
* Aantoonbaar hbo denk- en werkniveau;
* Ervaring met het leiden van projecten als Projectleider.

Wat bieden wij jou?
Een unieke kans om deze veelzijdige functie invulling te geven en samen met een enthousiast team bij te dragen aan het brede verbeterprogramma voor Alliade. Hiernaast werken we binnen het Projectenbureau continu aan het verbeteren van ons vakmanschap op het gebied van projectmanagement. Kortom, veel te leren en delen met elkaar! Verder bieden wij jou:
* Salaris conform cao Gehandicaptenzorg met een max. van € 4.442,- bruto o.b.v. 36 uur (inschaling afhankelijk van ervaring);
* Direct vast contract voor 32-36 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Telefoon en laptop van de zaak;
* Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien graag je reactie tegemoet. Reageren kan tot en met 4 juni 2023 via 'klik hier’.

Heb je vragen over de vacature, of wil je meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Ynske Tiekstra, Projectleider, via telefoonnummer 06-57562199. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marloes Bos, Corporate Recruiter, via recruitment@alliade.nl of telefoonnummer 06-21984928.

Graag willen we je laten weten dat de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 16 juni 2023.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald.