Persoonlijk Begeleider

Vacaturenummer: v22.0182
Locatie: Rond 35 & 37 in Beetsterzwaag

De functie
Zoek jij een uitdagende baan in de zorg en wil jij werken op een locatie met veel mogelijkheden? Krijg je hiernaast energie van vernieuwing en deel je graag jouw ideeën binnen een enthousiast team? Dan zoeken wij jou!

Alliade is voor locatie Rond 35 & 37 in Beetsterzwaag, voor 24-36 uur, op zoek naar een


                                 Begeleider A/B

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de Intensieve Begeleidings Groep Plus, gevestigd in de bosrijke omgeving van Beetsterzwaag. Op deze locatie wordt wordt (zeer) intensieve ondersteuning geboden aan cliënten in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. Bij de cliënten kan sprake zijn van complexe problematiek voortkomend uit hun diagnose zoals hechtingsstoornis en autismespectrumstoornis (ASS). Dit kan leiden tot moeilijk verstaanbaar gedrag. Met elkaar proberen we elke dag de vraag achter de (zorg)vraag te herkennen en hier pro-actief op in te spelen, hierbij hanteren we de visie en uitgangspunten vanuit de Triple C methodiek.

Om onze cliënten de zorg te kunnen geven die ze nodig hebben, zijn we op zoek naar enthousiaste begeleiders die weten wat ze doen en affiniteit met de doelgroep hebben. Sta jij graag klaar voor een ander en is jouw dag pas geslaagd als je écht iets voor een ander hebt betekend? Super, dat geldt ook voor ons!

Wat ga je doen?
Als begeleider B zorg je samen met jouw collega’s voor de behandeling en ondersteuning van de cliënten. Onder leiding van het locatiehoofd en in samenwerking met de gedragskundige en jouw team, bedenk je een voorspelbaar, herkenbaar, zinvol en gevarieerd dagprogramma die aansluiten bij het niveau van de cliënt.

Hiernaast ben jij het aanspreekpunt voor verwanten, ouders/verzorgers en behandelaren. Je neemt actief deel aan overleggen met het team en diverse externe instanties. Verder stel jij rapportages op, welke gericht zijn op het ondersteuningsplan en verzorg jij de dagelijkse overdracht naar jouw collega’s. Ook vinden we het fijn dat je meedenkt over de sfeer en het leefklimaat op de groep; jouw ideeën zijn welkom!

Wat vragen wij van jou?
Dat je bewust kiest voor deze uitdagende functie en doelgroep. Het is belangrijk dat jij je kan inleven in de moeilijkheden waar cliënten tegen aanlopen. Je bent zelfverzekerd, maar open minded. Niks is in beton gegoten; jij accepteer dat het soms anders gaat dan je op voorhand had verwacht/gepland. Bij zulke plotselinge veranderingen of wanneer het even niet goed gaat weet je in te grijpen, waarbij je ieders veiligheid waarborgt. Jij zoekt continu de samenwerking op met jouw collega’s; samen zorgen jullie voor een veilige en fijne (woon)omgeving.
Hiernaast heb jij een afgeronde zorggerichte opleiding op minimaal mbo niveau 3 of 4.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een de mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel op professioneel niveau; doormiddel van diverse cursussen en trainingen als op persoonlijk vlak. Het team gaat een goed gesprek niet uit de weg en voorziet elkaar met regelmaat van feedback. Verder bieden wij jou:
* Begeleider A -Salaris FWG 30 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. €2801,- o.b.v. 36 uur);
* Begeleider B - Salaris FWG 40 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. €3154,- o.b.v. 36 uur);
* Een vast contract, voor 24-36 uur per week (in overleg);
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid. g arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan via 'klik hier' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Anneke Engberts, via telefoonnummer 06-11200001. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je laten weten dat er sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden zodra er zich geschikte kandidaten aandienen. Dit kan dus al op korte termijn!

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!