Onderhoudsadviseur vastgoed

Wij zoeken voor de afdeling vastgoed van Alliade in Heerenveen, voor 32 - 36 uur per week, een:

                                  Onderhoudsadviseur vastgoed

Waar ga je werken?
Als onderhoudsadviseur maak je onderdeel uit van de afdeling vastgoed welke valt onder VFI (vastgoed, facilitaire services en inkoop). Vastgoed is verantwoordelijk voor het portfolio-, vastgoed- en onderhoudsmanagement van gebouwen, installaties en terreinen. Je adviseert en ondersteunt de zorg bij vastgoedontwikkelingen, nieuw- en verbouwplannen, huurzaken en transities, onderhoud en het gebouwenbeheer. In totaal bestaat de afdeling uit circa 20 personen.

Wat ga je doen?
Jij bent samen met vier onderhoudsadviseurs en een coördinator/contractmanager verantwoordelijk voor het geven van advies als het gaat over instandhouding en verduurzaming van de gebouwen. De gebouwen komen bij jou in portefeuille zodra ze zijn opgeleverd en je zorgt dat deze zo goed mogelijk onderhouden worden. Verder ben je verantwoordelijk voor:
* Het opstellen en uitvoeren van het meerjarenonderhoudsplan voor de gebouwen in jouw regio;
* Het aansturen van onderhoudswerkaamheden gericht op gebouwen, installaties en zorgvoorzieningen, waarbij de focus ligt op kwaliteit, planning en financiën;
* Het adviseren en informeren van leidinggevenden over uit te voeren werkzaamheden op de locaties;
* Het waarborgen van de naleving van bouwgerelateerde wet- en regelgeving, zoals brandveiligheid, legionella en Arbo-normeringen.

Wat vragen wij van jou?
Dit is een functie waar je regelmatig in contact staat met in- en externe partijen en waarbij je veel regelt en organiseert. Dit moet je leuk vinden. Als je dan ook nog communicatief sterk en klantgericht bent met een gezonde dosis humor, dan is dit de ideale functie. Verder vragen wij van jou:
* Hbo werk- en denkniveau op het gebied van bouw- en installatietechniek;
* Minimaal 3 jaar ervaring in het onderhoud van gebouwen en installaties;
* In het bezit van een auto en rijbewijs.

Wat bieden wij jou?
Een vakinhoudelijke functie binnen een enthousiast team, waarbij jij je expertise kan inzetten. Daarnaast bieden wij:
* Een goed salaris van max. €4.264,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van je ervaring (FWG 50, conform cao Gehandicaptenzorg);
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Een vast contract voor 32 – 36 uur in de week;
* Telefoon en laptop van de zaak;
* En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Reageren kan tot maandag 4 december via de link ‘solliciteren’ en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Henry Heida, manager vastgoed, via 06-10904801. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eline de Vries, corporate recruiter, via 06-15633123 of recruitment@alliade.nl.

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een uitnodiging van ons. Een gesprek kan dus al snel plaatsvinden.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde. Dit regelen én betalen wij.