Manager Kliniek De Omswaai

Als Manager van De Omswaai in Beetsterzwaag is geen dag hetzelfde! Jij bent samen met de hoofdbehandelaar het gezicht van jouw locatie en geeft leiding aan een gemotiveerd team van professionals.

Voor Klinkiek De Omswaai in Beetsterzwaag zijn wij, voor 32-36 uur, op zoek naar een:


                                                   Manager Kliniek De Omswaai

Waar ga je werken?
Je komt te werken in Kliniek De Omswaai, gevestigd op het terrein van Alliade, De Wissel in Beetsterzwaag in een prachtige, bosrijke omgeving. Een kleinschalige kliniek, waarbij de individuele behandelvraag van de cliënt leidend is. De Omswaai bestaat uit een crisis- en een behandelafdeling en heeft regionaal een belangrijke functie. Zij biedt als enige in Friesland crisisplekken aan voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB).

Onze werkwijze kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit waarbij de cliënten worden geadviseerd en behandeld door een team van deskundigen uit verschillende vakgebieden, zoals de begeleider/verpleegkundige, non-verbale therapeut, psycholoog, arts voor verstandelijk gehandicapten en de psychiater.

Op de behandelafdeling wordt een intensieve korte (9 tot 12 maanden) klinische behandeling geboden voor patiënten waarbij sprake is van een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, welke zich uit in ernstige in- en/of externaliserende gedragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de individuele behandelplannen.

Op de crisiafdeling is geen werkdag hetzelfde: crisis, begeleiding en observatie lopen als een rode draad door de dag. In- en uitstroom van cliënten kan snel gaan. Een onvoorwaardelijk welkom is van grote waarde op deze locatie, waarbij het creëren van rust, stabiliteit en veiligheid de voornaamste taak is.

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan twee teams met veertig begeleiders. Dit doe je in nauwe samenwerking met de hoofdbehandelaar. Je bent koersvast, inspireert en schakelt snel. De ontwikkeling van De Omswaai geef je vorm in samenspraak met je collega, directie en Raad van Bestuur van Alliade. Geregeld heb je afstemming met het zorgkantoor, gemeenten en andere belanghebbenden.

Als manager rapporteer je aan een directeur. Je geeft coachend, inspirerend en actiefgericht leiding, creëert vertrouwen waardoor medewerkers in staat zijn om de juiste kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bieden. Hiernaast ga je:
* Zorgbeleid implementeren;
* Het HR en financieel beleid optimaal uitvoeren;
* Regie houden op de processen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid.

Wat vragen wij van jou?
Omdat De Omswaai een functie heeft in Friesland en de noordelijke provincies, kan jij je goed verhouden tot externe partners. Jij zet De Omswaai op de kaart, je verbindt met de strategie en de visie van Alliade. Je bouwt deze specialistische zorglocatie verder op en helpt de teams zich te ontwikkelen. Hierbij houd jij gestelde doelen scherp en helder voor ogen. Op een samenwerkingsgerichte en verbindende wijze inspireer jij medewerkers zodat zij de beste zorg kunnen leveren aan de cliënten. Verder beschik je over:
* Een afgeronde hbo opleiding, aangevuld met een management opleiding;
* Ruime leidinggevende ervaring;
* Ervaring met de LVB doelgroep is een pre;
* Ervaring met veranderprocessen.

Wat bieden wij jou?
Bij Alliade ontvang je direct een vast contract. Je gaat werken met professionals in een prachtige en uitdagende omgeving binnen een grote organisatie. Een ideale kans om in deze veelzijdige functie jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende. Daarnaast bieden wij:
* Salaris waarbij de inschaling afhankelijk is van ervaring, met een max. van € 5.062,- bruto o.b.v. 36 uur (conform cao Gehandicaptenzorg);
* Een vast contract, voor 32-36 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Alliade kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fiscaal vriendelijk meerkeuzesysteem, met onder andere een fietsplan, sportabonnement en een pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 31 mei 2023 via de link 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Elles Talma, GZ-psycholoog/orthopedagoog generalist, via e.talma@talant.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marloes Bos, Corporate Recruiter, via recruitment@alliade.nl of telefoonnummer 06-21984928.

We willen je graag informeren dat de gesprekken zijn gepland op maandag 12 juni 2023.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd.