Locatie manager jeugdzorg

Vacaturenummer: v23.0733
Locatie: De Hoven 2 en KDC de Finne in Drachten

De functie

Ben jij een ervaren leidinggevende die in staat is om complexe zorg voor de jeugd te coördineren? Heb jij een empathische benadering en het vermogen om duidelijke kaders om te zetten in praktische mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Alliade jeugdzorg is voor de Hoven 2 en de Finne in Drachten, voor 32-36 uur, op zoek naar een:

                                       Locatie manager jeugdzorg

Waar ga je werken?
De Hoven 2 in Drachten is een woonlocatie voor 6 kinderen tussen de 8 en 18 jaar. De kinderen hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, zoals autismespectrumstoornis (ASS) en hechtingsproblematiek. Dit kan ervoor zorgen dat de kinderen zich agressiever uiten dan wenselijk. Vanwege de intensieve begeleidingsvraag krijgen de meeste kinderen 1 op 1 begeleiding, waarbij er gewerkt wordt vanuit de Triple-C visie. Overdag gaan de medewerkers met de kinderen naar kinderdagcentrum de Finne.

Wat ga je doen?
Als locatie manager van de Hoven en de Finne ondersteun je jouw team bij het leveren van goede zorg en het onderhouden van contact met de kinderen en diens verwanten of voogden. Je werkt samen met de gedragskundige, waarbij je stuurt op de kwaliteit van de specialistische zorg op deze locatie. Het vinden en behouden van bekwame medewerkers voor deze locatie is een belangrijk aandachtspunt. Je geeft coachend, inspirerend en actief leiding aan je team. Hierbij is het belangrijk dat er vertrouwen gecreëerd wordt, zodat medewerkers in staat zijn de juiste zorg te bieden. Verder ben je verantwoordelijk voor:
*Het op orde houden van de indicaties en financiering voor de zorg van de kinderen;
*Het optimaal uitvoeren van het personeels- en begrotingsbeleid;
*Het signaleren van kansen en een actieve bijdrage leveren aan locatie overstijgende zaken;
*Rouleren in de bereikbaarheidsdienst die 24/7 bereikbaar is bij calamiteiten.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een daadkrachtige en ervaren manager met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met jouw doorzettingsvermogen ga jij geen uitdaging uit de weg. Op een verbindende wijze inspireer en motiveer jij de medewerkers, zodat zij zelfstandig kunnen opereren. Verder vragen wij:
* Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
* 2 tot 5 jaar werkervaring in de jeugdzorg.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende leidinggevende functie bij een grote zorgorganisatie, waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij jou:
* Een salaris van max. € 4.712,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring (FWG 55 conform cao Gehandicaptenzorg);
* Een vast contract voor 32-36 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
* En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie.

Heb je interesse in deze functie? Dan vragen wij jou je motivatie en cv achter te laten via de link ‘solliciteren’ en nemen we snel contact met je op.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eline de Vries, corporate recruiter, via 06-15633123 of mail naar recruitment@alliade.nl.

De sollicitatiegesprekken worden ingepland als er geschikte kandidaten zijn.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming bij Alliade en een assessment maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure.