Begeleider A voor de slaapdienst

Ben jij een begeleider in de gehandicaptenzorg, kies je bewust voor werken in de nacht en wil jij het geruststellende gezicht zijn van onze cliënten en ze helpen goed en veilig de nacht door te komen?

Bij Talant zijn wij voor de regio Kollum/Buitenpost, voor 16-20 uur, op zoek naar een:

Begeleider A voor de slaapdienst

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de locaties van Talant in de regio Kollum en Buitenpost. Op deze locaties wonen cliënten met verschillende niveaus, van een licht- tot matige verstandelijke beperking tot cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Op elke locatie wordt er gekeken naar de behoefte van de cliënt, zodat daar zo goed mogelijk op ingespeeld kan worden. Er wordt gewerkt in een huiselijke sfeer, waar ieder de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen en belangrijk; waar ieder zichzelf mag zijn.

Wat ga je doen?
Als begeleider tijdens een slaapdienst zorg je voor een veilige en goede nachtrust van onze cliënten en ben je ‘s nachts het geruststellende gezicht. Er wordt gebruik gemaakt van domotica om de cliënten veilig door de nacht te helpen, maar jij biedt tijdens de slaapdienst extra veiligheid door je fysieke aanwezigheid. Je slaapt in een eigen kamer in de woon-/leefomgeving van de cliënten, zodat je ze direct hulp kunt bieden als dat nodig is. Je kunt hierbij altijd terugvallen op een collega die de wakkere dienst vervult in de regio. Verder ben je bereikbaar voor andere collega’s bij calamiteiten in de nacht, al komt het maar zelden voor dat je zo’n oproep krijgt. Over het algemeen kun je dan ook gedurende de hele nacht slapen.

De slaapdienst begint vanaf 22.30/23.00 uur en om 07.00 uur lossen de collega’s van de dagdienst je weer af.

Wat vragen wij van jou?
We zijn op zoek naar een zelfstandige collega met ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg. Je kiest er bewust voor om te werken in de nacht en bent voor 3 á 4 nachten per week beschikbaar. Verder vragen wij van jou:
* Een afgeronde zorggerichte opleiding op mbo niveau 3.

Wat bieden wij jou?
Een baan waarin jij een belangrijke rol speelt in een goede nachtrust van de cliënten! Goed om te weten: voor een slaapdienst krijg je 4 uren uitbetaald, maar ben je meer dan 2 uren actief aan het werk in de nacht dan krijg je de gehele dienst van 8 uren vergoed. Verder bieden wij jou:
* Salaris FWG 30 gehandicaptenzorg (inschaling naar ervaring, max. €2801,- o.b.v. 36 uur);
* Een tijdelijk contract voor in eerste instantie 7 maanden, voor 16-20 uur per week (3 á 4 slaapdiensten per week). Deze nieuwe functie is onderdeel van een pilot waarmee we willen onderzoeken of het de druk in de rest van de teams helpt te verminderen. Mocht dit het geval zijn, dan bestaat er kans op verlenging;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement of sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Wil je solliciteren? Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Solliciteren kan tot en met 4 september 2022 via deze link we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda Dijk, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer: 06 - 205 439 21. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Maya de Groot Corporate Recruiter, via 06-29242717 of via recruitment@alliade.nl

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!</i>