Begeleider A

Vacaturenummer: v21.0348
Locatie: Iikmounewwei 1a/1b

De functie
Werken op een mooie locatie, in een functie waar jouw kwaliteiten worden gezien en waar collega’s voor elkaar klaarstaan?

Talant is voor locatie Iikmounewei 1a/1b in Burgum voor 20 uur, op zoek naar een:

                                        Begeleider A

Waar ga je werken?
De Iikmounewei 1a/1b wordt 24 uur zorg geboden en ligt midden in het centrum van Burgum. De locatie heeft een grote tuin waar cliënten gebruik van kunnen maken. Op de Iikmounewei 1a wonen 8 cliënten met een ernstige, matige tot meervoudige beperking in een groepswoning. Ze hebben elk hun eigen slaapkamer en delen de woonkamer. Op de Iikmounewei 1b wonen 4 cliënten ‘boven’ in hun eigen appartement. Zij krijgen zorg aan huis. Je ondersteunt ze dan bij medicatie, boodschappen doen, wassen en kleine huishoudelijke taken.

Op de Iikmounewei vinden we het belangrijk dat de client zoveel mogelijk zijn eigen keuzes mag maken. Wij werken in een enthousiast en dynamisch team van 8 medewerkers. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en vult elkaar aan.

Wat ga je doen?
Als begeleider A zorg je, samen met je collega’s, voor de verzorging, ondersteuning en begeleiding van de cliënten. De doelgroep heeft een uiteenlopende zorgbehoefte. Dit zorgt ervoor dat je altijd gericht bent op de individuele begeleiding die past bij de cliënt. Binnen de locatie is veel aandacht voor samenwerken en het geven van feedback. Samen leren om beter te worden met de bedoeling de cliënten de beste zorg te geven. Verder:
* Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen passend binnen je bevoegdheid;
* Aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
* Opstellen van de rapportage’s gericht op het behandelplan en dagelijkse overdracht;
* Actief deelnemen aan overleggen met het team en externe instanties.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste, flexibele aanpakker, die denkt in mogelijkheden. Jouw ervaring en affiniteit met de doelgroep maakt dat jij je goed kunt inleven in de cliënten. Je hebt ervaring met tilliften en cliënten die rolstoel gebonden zijn. Daarnaast ben je in het bezit van:
* Een afgeronde zorggerichte opleiding op minimaal mbo niveau 3.

Wat bieden wij jou?
Een gezellige werkplek, in een dynamische omgeving en een hecht team waar wordt gewerkt met een gezonde dosis humor! Hiernaast ontvang je:
* Salaris FWG 30 gehandicaptenzorg (inschaling afhankelijk van ervaring, max. 2716,- o.b.v. 36 uur);
* Een onbepaalde tijdscontract, 20 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 26 september 2021 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Catrien Flisijn, Hoofd van deze locatie, via telefoonnummer 06-15493595. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne Assen, Corporate Recruiter, via d.assen@alliade.nl of telefoonnummer 06-31146301.

Graag willen wij je alvast laten weten dat wij de sollicitatiegesprekken hebben gepland op: 6 oktober 2021.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!