Recruiter

Alfa-college zoekt een Recruiter!

De komende tijd staat het Alfa-college voor een uitdaging waar we zin in hebben! Er is ruimte voor nieuwe collega’s, zowel docenten als ondersteunend personeel. Ook hebben we te maken met moeilijk invulbare vacatures voor o.a. docenten techniek, bouwkunde en ICT. En die hebben we hard nodig!

Om de beste mensen te zoeken én te vinden willen wij ons HRM-team versterken met een gedreven en ervaren

Recruiter (0,8 – 1,0 fte)

Wij zoeken een professional met durf, doorzettingsvermogen en een uitstekende kennis van de (lokale) markt. Je weet welke wervingskanalen effectief zijn én weet nieuwe kansen te benutten.

Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring met aantoonbare resultaten. Wij denken aan voorgaande functies als (corporate) recruiter, intercedent of W&S consulent. Verder heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding en heb je uiteraard uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je wordt voor ons dé expert op het gebied van Werving & Selectie met focus op de markt, ondersteuning van leidinggevenden én HRM adviseurs. Je richt je daarbij op het gehele werving- en selectieproces van intake tot aanname van de kandidaat.

Je ondersteunt bij het opstellen van vacatureteksten én bepaalt mede de wervingsstrategie. Je onderhoudt actief contact met kandidaten, benadert hen via de bekende wervingskanalen, voert de regie over het wervingsproces en adviseert rondom de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast help je ons om onze Employer brand verder uit te werken en vorm te geven.

Wat bieden we jou?
Het Alfa-college is de persoonlijkste school van het Noorden en dat merk je meteen! Je komt te werken in een veelzijdig team met leuke en betrokken collega’s en voelt je snel welkom. We bieden je een functie voor één jaar met veel ruimte voor eigen invulling. Je wordt uitstekend gefaciliteerd om je werk (deels vanuit huis) te doen en krijgt een goed salaris met een maximum van € 4429,= bruto per maand bij een fulltime benoeming (schaal 9 of 10, CAO MBO, afhankelijk van je ervaring). Tel daar nog eens goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een 13e maand en veel vakantiedagen bij op!

Heb je interesse èn ben je snel inzetbaar?
Stuur ons dan voor 6 september a.s. je CV en motivatie via het online sollicitatieformulier op onze website www.alfa-college.nl.
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op – vanaf maandag 30 augustus - met Erna Mazenier, HRM Adviseur, telefoonnummer 088-3342116.

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan snel een kijkje op: www.samenondernemendleren.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.