Medewerker Marketing en OpleidingenAdvies

Samen met onze partners in de regio leiden wij onze studenten op tot goede vakmensen, tot maatschappelijk betrokken burgers, maar vooral tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit doen we bij voorkeur in een praktische leeromgeving, waar we samen onze studenten opleiden voor de beroepen van de toekomst. Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid of vitaliteit. Samen met onze studenten zetten wij ons in voor een betere wereld. Hierin zijn we goed en streven we naar excellent. 

We zijn trots op de sfeer en de begeleiding van de studenten in ons ROC. Studenten kiezen bewust voor het Alfa-college omdat ze zich door die sfeer en begeleiding thuis én gezien voelen. 

Het gaat bij ons niet alleen om het leren van onze student. Ook je eigen leren als medewerker staat centraal: samen ondernemend leren, van en met elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij je voortdurend ontwikkelt, vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. 

Wil jij samen met ons vormgeven aan de toekomst van circa 14.500 studenten? En spreken onze kernwaarden verbinden, vertrouwen en ondernemen jou aan? Dan zoeken we jou! 

Wij hebben per direct een vacature voor een

Medewerker Marketing, Communicatie, Voorlichting en OpleidingenAdvies  -  (0,8-1,0 fte)
Standplaats: zelf in te vullen (Groningen, Hoogeveen of Hardenberg)

Ben jij een klantgerichte en proactieve Medewerker Marketing, Communicatie, Voorlichting en OpleidingenAdvies met verfrissende ideeën over hoe het Alfa-college nog beter op de kaart kan worden gezet?  Dan zoeken we jou! 

Het gaat om een tijdelijk dienstverband (i.v.m. ziektevervanging), in elk geval tot 31 juli 2023.


Wie worden je collega’s?

In deze functie maak je deel uit van een mooie club marketing- en communicatieprofessionals die elk vanuit hun eigen expertise en rol een steentje bijdragen aan het opstellen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van het Alfa-college. Met elkaar vormen we de afdeling Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV).
Jij zal als Medewerker MCV en OpleidingenAdvies  marketing – en communicatiewerkzaamheden en projecten oppakken die de hele organisatie raken én deel uitmaken van team OpleidingenAdvies. Team OenA is onderdeel van de afdeling MCV en als OenA medewerker beantwoord je vragen van bijv. (potentiële) studenten en ouders over studiekeuze, een opleiding of een studiekeuze-event en doe je de webcare. De verdeling van de werkzaamheden tussen MCV en OenA zal ongeveer fifty fifty zijn.

Herken jij je in het volgende?

Je bent een aanpakker en hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Het lijkt je leuk om creatieve, onconventionele campagnes te bedenken en je houdt er van om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je hebt een vlotte pen, oog voor mooi beeld en ontwikkelt graag online- en offline communicatiemiddelen. Je hebt graag klantcontact via verschillende communicatiekanalen en social media kent geen geheimen voor jou. Je reageert op klachten, complimenten en opmerkingen en je draagt bij aan het sterke en persoonlijke imago van Alfa-college.

Naast een relevante, afgeronde mbo- of hbo-opleiding, heb je minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je kan planmatig werken en tegelijkertijd improviseren. Je vindt het niet erg zelfstandig te werken en doet het ook prima in teamverband. In deze baan moet je stressbestendig en flexibel zijn. En natuurlijk beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat kun je van ons verwachten?

Een veelzijdige en uitdagende baan, met veel ruimte voor eigen inbreng, in een ambitieuze organisatie die volop in beweging is. En laten we team MCV niet vergeten; een team met betrokken en hele fijne collega’s! Natuurlijk krijg je een prima salaris met een maximum van € 3.264,- bij een fulltime baan (schaal 7, CAO-MBO). Met de secundaire arbeidsvoorwaarden zit het ook wel goed. Zo krijg je een 13e maand,  kan je gebruik maken van een fiets- en sportregeling én een thuiswerkregeling en zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Lijkt het je wat?

Stuur dan je CV en motivatie uiterlijk 08 februari 2023 op via het online sollicitatieformulier op onze site: Vacature Medewerker Marketing en OpleidingenAdvies - Medewerker Marketing en OpleidingenAdvies - Werken bij (alfa-college.nl)

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 16 februari a.s. (ochtend). We kijken uit naar je reactie!

Wil je meer weten over deze baan? Neem dan contact op met Jelma Dekker, Manager Marketing en Communicatie a.i. via 088-3341902.

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan snel een kijkje op: www.samenondernemendleren.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.