Medewerker Marketing, Communicatie en Voorlichting

Het Alfa-college zoekt een

Medewerker Marketing, Communicatie en Voorlichting (0,6 FTE)

Ben jij een creatieve en proactieve Medewerker Marketing, Communicatie en Voorlichting (0,6 fte, Hardenberg) met verfrissende ideeën over hoe het Alfa-college nog beter op de kaart kan worden gezet? Dan zoeken we jou!

Wie worden je collega’s?
In deze functie maak je deel uit van een mooie club marketing- en communicatieprofessionals die elk vanuit hun eigen expertise en rol een steentje bijdragen aan het opstellen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van het Alfa-college. Met elkaar vormen we de afdeling Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV).

Jij zal als medewerker MCV gekoppeld worden aan onze locatie in Hardenberg en de adviseur MCV ondersteunen. Dit doe je twee dagen in de week. Daarnaast zal je één dag in de week de in- en externe communicatie verzorgen voor onze ‘Excellentie’-projecten.

Herken jij je in het volgende?
Je bent een aanpakker en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het lijkt je leuk om creatieve, onconventionele campagnes te bedenken en events te organiseren. Je houdt er van om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je hebt een vlotte pen en ontwikkelt graag online- en offline communicatiemiddelen. Social media kent geen geheimen voor jou. Je weet hoe je een leuk vlogje op kunt nemen en kan collega’s hier ook bij helpen.

Lijkt dit jou een mooie baan? Lees dan nog even door!

Wat breng je mee?

Naast een relevante, afgeronde Hbo-opleiding, heb je minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je kan planmatig werken en tegelijkertijd improviseren. Je vindt het niet erg zelfstandig te werken en doet het ook prima in teamverband. Je bent eigenzinnig en hebt altijd een onderbouwing waarom je iets graag wilt. In deze baan moet je stressbestendig en flexibel zijn. En natuurlijk beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we jou?
Een veelzijdige en uitdagende baan, met veel ruimte voor eigen inbreng, in een ambitieuze organisatie die volop in beweging is. En laten we team MCV niet vergeten; een team met betrokken en hele fijne collega’s! Natuurlijk krijg je een prima salaris met een maximum van € 3530,= bij een fulltime baan (schaal 7 of 8 CAO MBO  – afhankelijk van relevante werkervaring en niveau).  Met de secundaire arbeidsvoorwaarden zit het ook wel goed. Zo krijg je een 13e maand, kan je gebruik maken van een fiets- en sportregeling en zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ga jij deze uitdaging aan?

Stuur dan je CV en motivatie voor 17 januari 2022 op via het online sollicitatieformulier op onze site www.alfa-college.nl. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdagochtend 21 januari. We kijken uit naar je reactie!
Wil je meer weten over deze baan? Neem dan contact op met Marjolein Visser, manager Marketing en Communicatie, telefoonnummer 088 334 1818.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)