Medewerker Financiële Administratie

Samen met onze partners in de regio leiden wij onze studenten op tot goede vakmensen, tot maatschappelijk betrokken burgers, maar vooral tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit doen we bij voorkeur in een praktische leeromgeving, waar we samen onze studenten opleiden voor de beroepen van de toekomst. Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid of vitaliteit. Samen met onze studenten zetten wij ons in voor een betere wereld. Hierin zijn we goed en streven we naar excellent. 

We zijn trots op de sfeer en de begeleiding van de studenten in ons ROC. Studenten kiezen bewust voor het Alfa-college omdat ze zich door die sfeer en begeleiding thuis én gezien voelen. 

Het gaat bij ons niet alleen om het leren van onze student. Ook je eigen leren als medewerker staat centraal: samen ondernemend leren, van en met elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij je voortdurend ontwikkelt, vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. 

Wil jij samen met ons vormgeven aan de toekomst van circa 14.500 studenten? En spreken onze kernwaarden verbinden, vertrouwen en ondernemen jou aan? Dan zoeken we jou! 

Wij hebben per direct een vacature voor een; 

Medewerker Financiële Administratie (1,0 fte)
Standplaats: Groningen

Wat ga je doen?

Als medewerker Financiële Administratie verricht je alle voorkomende boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden, waaronder het voeren van een debiteuren- en crediteurenadministratie. Je verzorgt betalingen en controleert op naleving van de geldende financieel administratieve procedures.

Verder verwerk je bankafschriften, draagt je zorg voor (digitale) archivering van bescheiden en stel je de benodigde standaardoverzichten samen. 

Daarvoor zoeken wij een kwaliteitsgerichte, stressbestendige collega, die accuraat, planmatig en zelfstandig werkt, een klantgerichte instelling heeft, duidelijk communiceert en plezier heeft aan de samenwerking met collega's in een klein team.

Wat breng je mee?

Je hebt een relevante MBO-4 opleiding positief afgrond en, aangevuld met de nodige ervaring, kennis van administratieve organisatie en bedrijfsprocessen. Je hebt een uitstekende kennis van de Microsoft applicaties, boekhoudapplicaties, bij voorkeur van Exact. Kennis van AFAS is een pré.

Verder beschik je over

  • een nieuwsgierige en leergierige persoonlijkheid;
  • bij voorkeur, kennis van en inzicht in het reilen en zeilen van het MBO;
  • actuele kennis van de geldende (administratieve) regels en voorschriften;
  • de kwaliteiten om helder en duidelijk te communiceren;
  • een proactieve en nauwkeurig manier van werken;
  • een flexibele werkhouding.

Wat kun je van ons verwachten?

Een veelzijdige en uitdagende baan, met veel ruimte voor eigen inbreng, in een ambitieuze organisatie die volop in beweging is!

Natuurlijk krijg je een prima salaris met een maximum van € 2.844,= (excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%) bij een fulltime baan (schaal 5 CAO-MBO), afhankelijk van ervaring, kennis en kunde. We bieden je een tijdelijk contract in eerste instantie voor de duur van een jaar.  

Met de secundaire arbeidsvoorwaarden zit het ook goed: o.a. een 13e maand, aantrekkelijke regeling m.b.t. sporten, thuiswerkregeling, fietsregeling, korting op je aanvullende ziektekostenverzekering, etc.

Lijkt het je wat?

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae ontvangen we graag voor 12 december a.s. via het online sollicitatieformulier op onze site: Vacature Medewerker Financiële Administratie - Medewerker Financiële Administratie - InSite ALFA (afasinsite.nl)

De gesprekken vinden plaats op 16 december a.s. in Groningen.

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Alberto de Kroon, manager van de afdeling FI&BC (email aj.dekroon@alfa-college.nl , tel.nr. 06-15320158).

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan snel een kijkje op: www.samenondernemendleren.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.