Medewerker Catering

Samen met onze partners in de regio leiden wij onze studenten op tot goede vakmensen, tot maatschappelijk betrokken burgers, maar vooral tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit doen we bij voorkeur in een praktische leeromgeving, waar we samen onze studenten opleiden voor de beroepen van de toekomst. Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid of vitaliteit. Samen met onze studenten zetten wij ons in voor een betere wereld. Hierin zijn we goed en streven we naar excellent. 

We zijn trots op de sfeer en de begeleiding van de studenten in ons ROC. Studenten kiezen bewust voor het Alfa-college omdat ze zich door die sfeer en begeleiding thuis én gezien voelen. 

Het gaat bij ons niet alleen om het leren van onze student. Ook je eigen leren als medewerker staat centraal: samen ondernemend leren, van en met elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij je voortdurend ontwikkelt, vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. 

Wil jij samen met ons vormgeven aan de toekomst van circa 14.500 studenten? En spreken onze kernwaarden verbinden, vertrouwen en ondernemen jou aan? Dan zoeken we jou! 

Wij hebben voor de locatie Boumaboulevard per direct een vacature voor een:

Medewerker Catering (0,3 fte)
Standplaats: Groningen

Wat ga je doen?

Als medewerker catering ga je aan de slag voor onze locatie aan de Boumaboulevard. Je komt terecht in een leuk, hecht team van vier personen. Om iedere dag soepel te laten verlopen, vooral tijdens de piekomenten tijdens eetmomenten, staan jullie voor elkaar klaar. Samen zijn jullie onderdeel van het facilitair bedrijf op onze locatie. 

Je gaat bij ons aan de slag voor 12u per week, verdeeld over maximaal drie dagen. Je richt de counter in, maakt lekkere broodjes, bedient de kassa of verzorgt het dagelijks onderhoud van de koffiemachines. Natuurlijk is opruimen en schoonmaken ook een belangrijk onderdeel van de dag. Deze taak zie jij niet als een belasting, maar als een belangrijke voorwaarde om de hygiëne van de catering op orde te houden. Op onze locatie leiden wij studenten op. We verwachten van jou dat je studenten een welkom gevoel geeft én ze durft aan te spreken als er bijvoorbeeld rommel achtergelaten wordt.


Dit breng jij mee

We vragen voor onze medewerkers catering minimaal een mbo niveau 4 opleiding. Zorgvuldig werken en de bereidheid de klus met elkaar te willen klaren is voor ons belangrijker dan ervaring. Verstand van voedselveiligheid, schoonmaakprocedures en allergenen is mooi, heb je dat nog niet? Dan leren we je dat. Van wat kassa ervaring worden we wel erg blij.


Wat kun je van ons verwachten?

Een contract voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging of vaste aanstelling met een salaris met een maximum van € 2.889,- bruto per maand bij een fulltime benoeming (schaal 3 cao mbo). We keren naast vakantiegeld ook een 13e maand uit, je kunt gebruik maken van een fiets- en sportregeling en er zijn collectieve verzekeringen.

Lijkt het je wat?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Carolien Lanting, facilitair manager op c.lanting-kiewiet@alfa-college.nl.

Je sollicitatiebrief en/of curriculum vitae ontvangen wij graag uiterlijk 27 november 2023 via het online sollicitatieformulier op onze site: Vacature catering medewerker - Medewerker Catering - Werken bij (alfa-college.nl). Hou alvast een gaatje in de je agenda op maandag 4 december, dan zijn de gesprekken.

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan snel een kijkje op: Strategie Alfa-college

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.