Managementassistent

Samen ondernemend leren! 

Samen met onze partners in de regio leiden wij onze studenten op tot goede vakmensen, tot maatschappelijk betrokken burgers, maar vooral tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit doen we bij voorkeur in een praktische leeromgeving, waar we samen onze studenten opleiden voor de beroepen van de toekomst. 
Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid of vitaliteit. Samen met onze studenten zetten we ons in voor een betere wereld. Hierin zijn we goed en streven we naar excellent. 
We zijn trots op de sfeer en de begeleiding van de studenten in ons ROC. Studenten kiezen bewust voor het Alfa-college omdat ze zich door die sfeer en begeleiding thuis én gezien voelen. 
Het gaat bij ons niet alleen om het leren van onze student. Ook je eigen leren als medewerker staat centraal: samen ondernemend leren, van en met elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij je voortdurend ontwikkelt, vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak.

Wil jij samen met ons vormgeven aan de toekomst van circa 14.500 studenten? En spreken onze kernwaarden verbinden, vertrouwen en ondernemen jou aan? Dan zoeken we jou!

Managementassistent (0,4 FTELocatie Kardinge Assen / Groningen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een proactieve instelling. Iemand die structuur kan aanbrengen en in staat is om prioriteiten te bewaken en overzicht te bewaken voor de korte en lange termijn. Als managementassistent van de opleidingsmanager ben je representatief en de ‘spin in het web’. Uitgangspunt is dat deze collega vooral op onze locatie in Assen werkzaam zal zijn.

Wat ga je doen?

 • de regie voeren over de agenda, inbox en acties van de opleidingsmanager;
 • het zelfstandig afhandelen en uitzetten van acties en mail;
 • het administratief/organisatorisch voorbereiden van vergaderingen, archiveren, notuleren;
 • het bewaken van de voortgang en de afhandeling van gemaakte afspraken en genomen besluiten;
 • daarnaast voor locatie Assen o.a. ook ontvangen en wegwijs maken van gasten, afhandelen post en telefonie.

Wat breng je mee?

 • afgeronde MBO-4 opleiding Managementassistent of een vergelijkbare afgeronde opleiding;
 • relevante werkervaring als managementassistent;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • een proactieve, klantvriendelijke en dienstverlenende instelling;
 • stressbestendig, flexibele houding en teamgericht.

Wat kun je van ons verwachten?

 • wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan, met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om opleidingen en online trainingen te volgen via onze eigen opleidingsacademie of daarbuiten;
 • we keren een 13e maand uit, je kunt gebruik maken van een fiets- en sportregeling, er zijn collectieve verzekeringen, je kunt deelnemen aan ons Fit for Life programma;
 • je ontvangt van ons in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging of een vaste aanstelling met een salaris met een maximum van € 2714,- bruto per maand bij een fulltime benoeming (schaal 6 CAO MBO).

Lijkt het je wat?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Karmen  Hilboesen, managementassistent (en toekomstige directe collega), telefoonnummer 088 – 334 1996.

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae ontvangen wij graag voor 17 juni via het online sollicitatieformulier op onze website www.alfa-college.nl.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 24 juni in de ochtend.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het mogelijk dat het sollicitatiegesprek omgezet wordt in een videogesprek. Dit wordt vermeld in de uitnodiging van het sollicitatiegesprek.

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan snel een kijkje op: www.samenondernemendleren.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.