Facilitair medewerker beheer

Samen ondernemend leren! 

Samen met onze partners in de regio leiden wij onze studenten op tot goede vakmensen, tot maatschappelijk betrokken burgers, maar vooral tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit doen we bij voorkeur in een praktische leeromgeving, waar we samen onze studenten opleiden voor de beroepen van de toekomst. Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid of vitaliteit. Samen met onze studenten zetten we ons in voor een betere wereld. Hierin zijn we goed en streven we naar excellent. 

We zijn trots op de sfeer en de begeleiding van de studenten in ons ROC. Studenten kiezen bewust voor het Alfa-college omdat ze zich door die sfeer en begeleiding thuis én gezien voelen. 

Het gaat bij ons niet alleen om het leren van onze student. Ook je eigen leren als medewerker staat centraal: samen ondernemend leren, van en met elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij je voortdurend ontwikkelt, vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak.

Wil jij samen met ons vormgeven aan de toekomst van circa 14.500 studenten? En spreken onze kernwaarden verbinden, vertrouwen en ondernemen jou aan? Dan zoeken we jou! 

Facilitair medewerker beheer (0,8 – 1,0 fte) 
Locatie Boumaboulevard Groningen 

Wij zijn op zoek naar een leuke sociale collega die onze schoolomgeving in goede staat houdt zodat ons onderwijs optimaal kan worden verzorgd. 

Wat ga je doen?

Als facilitair medewerker beheer ben je de ogen en oren van de locatie. Hierdoor help je ons aan een prettige werkomgeving en signaleer je vroegtijdig (mogelijke) problemen. Je weet wat er speelt in ‘jouw’ gebouw en snapt dat de mensen in het gebouw hier ook onderdeel van zijn. Je werkt samen met je team, maar hebt ook veel contact met medewerkers in het gebouw en bent ook beschikbaar als luisterend oor voor de studenten. 

Bij problemen met betrekking tot technische installaties coördineer je samen met bureau huisvesting onderhoud en reparaties, je ontvangt externe partijen, ziet toe op de werkzaamheden en draagt zorg voor administratieve verslaglegging. Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor de interne verhuizingen en zorgt voor goed onderhoud van de inventaris. Je leert jouw gebouw goed kennen en zorgt middels het programma Topdesk ook dat we blijven leren hoe we problemen het beste kunnen aanpakken en voorkomen. Samen met externe partners zorg je voor de beveiliging en schoonmaak van het gebouw en het terrein. Ook ondersteun je bij het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Als medewerker facilitair beheer geef je mede inhoud aan de identiteit van ons ROC. 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde relevante MBO-4 opleiding;
 • Enige technische kennis van algemene apparatuur, installaties en gebouwen;
 • In het bezit zijn van een VCA- en BHV diploma, of de bereidheid deze te halen;
 • Goede digitale vaardigheden, ervaring met topdesk is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig met studenten, collega's en externe contacten;
 • Je hebt een probleemoplossend vermogen;
 • Je bent teamgericht en enthousiast. 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een leuk team, waar collega’s voor elkaar klaarstaan.
 • Bij het Alfa-college snappen we als geen ander het belang van persoonlijke ontwikkeling en we bieden je hiervoor veel mogelijkheden aan;
 • Een hele leuke, brede en vooral afwisselende functie;
 • Een salaris met een maximum van € 2.729,00 bruto per maand bij een fulltime benoeming (schaal 5, CAO MBO);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, je kunt gebruik maken van een fiets- en sportregeling, er zijn collectieve verzekeringen, je kunt deelnemen aan ons Fit for Life programma;
 • Je ontvangt van ons in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met zicht op een vaste aanstelling. 

Lijkt het je wat?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Carolien Lanting-Kiewiet, facilitair manager, via 088-334 2303. 

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae ontvangen wij graag voor 20 september via het online sollicitatieformulier op onze website www.alfa-college.nl.
De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 27 september. 

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het mogelijk dat het sollicitatiegesprek omgezet wordt in een videogesprek. Dit wordt vermeld in de uitnodiging van het sollicitatiegesprek.

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan snel een kijkje op: www.samenondernemendleren.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.