Docent Werktuigbouwkunde

Samen ondernemend leren! 

Het Alfa-college in Hoogeveen helpt studenten zich te ontwikkelen tot mensen die oog hebben voor de werkzaamheden die passen bij het beroep en de omgeving waarin hij/zij werkt. Wij zijn op zoek naar een collega die daar een bijdrage aan wil leveren.

Ons onderwijs vindt zoveel mogelijk plaats in een real-live omgeving waarin betekenisvolle opdrachten en projecten van externe opdrachtgevers uitgevoerd worden. Hierdoor organiseren wij onderwijs dat dicht tegen de innovaties en ontwikkelingen in het werkveld aan zit.

Wij zijn trots op de sfeer en de begeleiding van de studenten in ons ROC. Studenten kiezen bewust voor het Alfa-college omdat ze zich door die sfeer en begeleiding thuis én gezien voelen.

Het gaat bij ons niet alleen om het leren van onze student. Ook je eigen leren als medewerker staat centraal: samen ondernemend leren, van en met elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij je voortdurend ontwikkelt, vakinhoudelijk maar ook op het persoonlijke vlak.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen zoeken wij een:

Docent Werktuigbouwkunde (1,0 fte)
Standplaats Hoogeveen

Wij zoeken iemand die bevoegd is als docent Werktuigbouwkunde, maar ook in staat is onderwijs te ontwikkelen, projectmatig kan werken en over de grenzen van zijn/haar vakgebied heen kan kijken.

Ben jij die docent, of heb de ambitie om deze te worden en ben je  innovatief en niet bang om gebaande paden te verlaten? Dan zoeken wij jou!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een professionele werkomgeving met gedreven collega’s
  • Goede begeleiding voor beginnende docenten
  • Ontwikkelmogelijkheden door opleidingen en cursussen te volgen in onze eigen opleidingsacademie of daarbuiten
  • Een goed salaris, afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring in loonschaal LB (max. €4429) of LC (max. €5018)

Lijkt het je wat?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Klaas Berends, opleidingsmanager, via k.berends@alfa-college.nl of 0636006302.

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae ontvangen wij graag voor 15 juni 2022 via het online sollicitatieformulier: vacatures.alfa-college.nl

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan snel een kijkje op: www.samenondernemendleren.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.