Docent Engineering Elektrotechniek

Samen ondernemend leren!  

Het Alfa-college in Hoogeveen is samen met partners uit de regio druk bezig regulier onderwijs en trajecten samen met het bedrijfsleven in de verschillende beroepsopleidingen vorm te geven. Het team Engineering geeft dat vorm door zoveel mogelijk aan te sluiten bij de vraag van het bedrijfsleven en de behoefte van de studenten. Projectmatig werken in hybride leeromgevingen waar maatwerk voor studenten en werknemers de norm is, maakt dat dit team op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. 

Wil jij samen met ons vormgeven aan de toekomst van circa 14.500 studenten? En spreken onze kernwaarden verbinden, vertrouwen en ondernemen jou aan? Dan zoeken we jou! 

Docent Engineering Elektrotechniek (0,8-1,0 fte) Locatie Hoogeveen 

We zoeken een collega die bij voorkeur bevoegd is als docent en ervaring heeft op het gebied van E-plan, Aandrijftechniek en NEN-normen, affiniteit met werktuigkundige processen in de energietransitie, ervaring heeft met projectmatig werken en werken in multidisciplinaire projecten, samen met partners uit het bedrijfsleven en andere onderwijsorganisaties.

Ben jij die docent of heb je de ambitie om die te worden en ben je  innovatief en niet bang om gebaande paden te verlaten? Dan zoeken wij jou!

Samen met onze partners in de regio leiden wij onze studenten op tot goede vakmensen, tot maatschappelijk betrokken burgers, maar vooral tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit doen we bij voorkeur in een praktische leeromgeving, waar we samen onze studenten opleiden voor de beroepen van de toekomst.
Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid of vitaliteit. Samen met onze studenten zetten we ons in voor een betere wereld. Hierin zijn we goed en streven we naar excellent. 

We zijn trots op de sfeer en de begeleiding van de studenten in ons ROC. Studenten kiezen bewust voor het Alfa-college omdat ze zich door die sfeer en begeleiding thuis én gezien voelen. 

Het gaat bij ons niet alleen om het leren van onze student. Ook je eigen leren als medewerker staat centraal: samen ondernemend leren, van en met elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij je voortdurend ontwikkelt, vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een professionele werkomgeving met gedreven collega’s
  • Goede begeleiding voor beginnende docenten
  • Ontwikkelmogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in onze eigen opleidingsacademie of daarbuiten
  • Een goed salaris, afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring in loonschaal LB (max. 4359) of LC (max. 4939).

Lijkt het je wat?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Klaas Berends, opleidingsmanager, via k.berends@alfa-college.nl of 06-36006302.
Je sollicitatiebrief met curriculum vitae ontvangen wij graag voor 14 juni 2021 het online sollicitatieformulier op onze website www.alfa-college.nl 

Wil je meer weten over onze strategische koers? Neem dan snel een kijkje op: www.samenondernemendleren.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.