Verpleegkundig Specialist GGZ

Wie zijn wij?

ADHDcentraal is een innovatief expertisebureau binnen de GGZ met verschillende locaties door heel Nederland. De organisatie diagnosticeert en behandelt ADHD bij volwassenen. De cultuur binnen de organisatie is professioneel en klantgericht. Wij werken vanuit een goed gestructureerde organisatie en met een betrokken en vakkundig geschoold team. Het unieke van ADHDcentraal is dat de diagnostiek wordt verricht in één dag.

Onze ambitieuze organisatie staat volledig in dienst van de patiënt. Onze patiënten waarderen de toegankelijke en transparante manier van werken; de heldere onderbouwing van onze diagnostiek en de servicegerichtheid die zich bijvoorbeeld uit in de comfortabele wachtruimtes op onze locaties. Op Zorgkaartnederland.nl scoren wij momenteel een gemiddelde van 9.3!

Wat houdt de functie in?

Als verpleegkundig specialist lever je een bijdrage aan een betere kwaliteit van leven van de patiënt en klachtenreductie door de juiste diagnostiek en het geven van een passende behandeling aan patiënten met ADHD (en met eventuele beperkte comorbiditeit).

Werkzaamheden

Als verpleegkundig specialist formuleer je diagnostiek op basis van bevindingen, stel je in samenspraak met de psychiater een behandelplan op en bespreek je dit met de patiënten. Je coördineert de medische psychiatrische zorg van patiënten en schrijft medicatie voor. De verpleegkundig specialist heeft bij ons een zeer zelfstandige rol in de behandeling.

Functie eisen

 • heeft een Master advanced nursing practice;
 • heeft een brede en grondige kennis van wetenschappelijke theorieën en methoden om tot een gerichte behandelaanpak te komen;
 • is geregistreerd in het BIG specialistenregister artikel 14;
 • is in staat te classificeren volgens DSM-V;
 • heeft grondige kennis van (psycho)farmacologie en de risico’s van medicatie;
 • heeft kennis van somatiek;
 • heeft aantoonbare didactische kennis en vaardigheden;
 • heeft kennis en inzicht in diagnostiek, behandeltheorieën en behandelmethoden;
 • heeft specifieke kennis van ADHD en veel voorkomende comorbiditeit;
  ben je wel zeer ervaren in de psychiatrie, maar heb je nog niet zoveel ervaring met ADHD, dan hebben wij een inscholingsprogramma;
 • is op de hoogte van wet-en regelgeving binnen het eigen vakgebied;
 • beheerst de Engelse taal goed;
 • heeft kennis van richtlijnen en protocollen binnen de psychiatrie (NVVP, Trimbos);
 • om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een uitdagende functie in een innovatieve, dynamische omgeving. Wij bieden een contract voor 24-36 uur per week. Het salaris is conform CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal €4.381,- en maximaal €6.836,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) afhankelijk van relevante ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een online leerplatform.

Ben je geïnteresseerd?

Herken je je in onze wensen en beschik je over aantoonbare talenten en ervaring, dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Je kunt je motivatie en CV sturen naar: t.a.v. Brenda Bootsma recruitment
Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je mailen naar .