Psychiater

Locatie Groningen zoekt een psychiater
Werkdagen: Maandag en donderdag

Bent u Psychiater, werkt u als zelfstandige, heeft u een eigen praktijk of bent u tegen of met pensioen, maar nog wel geregistreerd? Vindt u het leuk om diagnostiek te doen tegen een goede vergoeding? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar u!
Werken in loondienst behoort ook tot de mogelijkheden in combinatie met werken voor onze zusterbedrijven.

Wie zijn wij?

ADHDcentraal is een jong, innovatief expertisebureau binnen de GGZ met verschillende locaties door heel Nederland. De organisatie diagnosticeert en behandelt ADHD bij volwassenen. De cultuur binnen de organisatie is professioneel en klantgericht. Wij werken vanuit een goed gestructureerde organisatie en met een betrokken en vakkundig geschoold team. Het unieke van ADHDcentraal is dat de diagnostiek wordt verricht in één dag.

Onze ambitieuze organisatie staat volledig in dienst van de patiënt. Onze patiënten waarderen de toegankelijke en transparante manier van werken; de heldere onderbouwing van onze diagnostiek en de servicegerichtheid die zich bijvoorbeeld uit in de comfortabele wachtruimtes op onze locaties. Op Zorgkaartnederland.nl scoren wij momenteel een gemiddelde van 9.3!

Wat houdt de functie in?

Wij zoeken een Psychiater die het leuk vindt om diagnostiek te doen met een multidisciplinair team. Na de diagnostiek behandelen wij kortdurend intensief. Via ons protocol wordt de informatie die u nodig heeft voor uw psychiatrisch onderzoek op eenduidige en complete wijze aangeleverd door onze ervaren Verpleegkundig Specialisten en Psychologen. U zult de patiënten vervolgen tijdens hun behandeling op uw specifieke deskundigheid zonder dat u de regiebehandelaar bent tijdens dit traject. Het heeft onze voorkeur dat u 2 uur rondom ons diagnostiek blok aanwezig bent voor behandeling. Het diagnostiek blok staat vast van 11.30-15.30 uur, de overige twee uren zijn in overleg aansluitend te plannen.

Salaris: Blok van 4 uur (diagnostiek) voor 720 euro. Na 1 januari mogelijkheid tot extra uren. 

Interesse?

Stuur uw gegevens naar en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.