(Gepensioneerde) Leerkrachten, Onderwijsassistenten, Vrijwilligers

We verwachten op korte termijn vluchtelingen uit Oekraïne!

In iedere regio zullen op centrale plekken vluchtelingen opgevangen worden. Daarnaast zijn er ook particuliere initiatieven voor de opvang van gezinnen. Voor de kinderen is het belangrijk dat ze hier veiligheid & structuur krijgen. Daarvoor is het goed dat ze overdag naar school gaan. In de gemeente Tytsjerksteradiel en Smallingerland hebben we verschillende locaties waar we het onderwijs aan deze kinderen kunnen organiseren. Voor de personele bezetting zijn wij op zoek naar (gepensioneerde) leerkrachten, onderwijsassistenten en vrijwilligers.

Op Papilio en De Vlinderboom (NT2 scholen) hebben we expertise op het gebied van trauma en NT2 onderwijs. Deze expertise zal ingezet worden bij het opstarten en ondersteunen van de nieuwe groepen voor leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Wij zoeken z.s.m.

(Gepensioneerde) Leerkrachten
Onderwijsassistenten
Vrijwilligers

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar nieuwsgierige, betrokken en flexibele leerkrachten (in bezit van een PABOdiploma), onderwijsassistenten en vrijwilligers die het als een uitdaging zien om onderwijs te bieden aan de Oekraïense kinderen.

Heb jij interesse?

Durf jij de uitdaging aan? Reageer dan zo spoedig mogelijk door een email te sturen met je motivatie en CV naar Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nanne Attema, HR adviseur Adenium, via het secretariaat bereikbaar op 0512 582 600