Verpleegkundig specialist - locatie Stadskanaal

Met jouw kennis en kunde maak je het verschil in veelal complexe situaties!

Waar ga je werken?

Binnen Regio Groningen oost  wordt zorg geleverd aan kinderen/jongeren met psychiatrische problematiek. Hierbij wordt gemaakt van evidence based methodieken. Wij zoeken een collega voor onze locatie in Stadskanaal.

Wat houdt de functie in?

Binnen Accare lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je bijdrage in de behandeling zal voor een groot deel bestaan uit het instellen op psychofarmaca . Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind/jongeren en ouders/verzorgers. Je voert daarvoor onder andere intakegesprekken, levert een bijdrage aan indicatiestelling en behandeladvies, geeft voorlichting en doet medicatiecontroles. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid.

Wie ben jij?

Jij bent een BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist die ons multidisciplinaire team komt versterken. Je opleiding en je ervaring zijn je visitekaartje, maar hiernaast zal bovenal jouw persoonlijkheid het verschil maken. Je vindt het leuk om anderen te helpen in hun ontwikkeling en jezelf verder te ontwikkelen. Accare heeft veel mogelijkheden hiervoor. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Daarnaast ben je beschikbaar vanaf 24 uur per week.

Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale agenda en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld conform de CAO GGZ 65.

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bort Hartog (algemeen manager), telefoonnummer 06-3136553 of Alida Hielema (manager behandelzaken), telefoonnummer 06-25012607