Verpleegkundig specialist

Wat houdt de functie in en waar ga je werken?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende verpleegkundig specialist die onze teams op de poliklinieken in Steenwijk en Meppel komt versterken. Binnen Accare lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je bijdrage in de behandeling zal voor een groot deel bestaan uit het instellen op psychofarmaca. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind/jongeren en ouders/verzorgers. De werkzaamheden bevatten onder andere het duaal voeren van intake- en adviesgesprekken, instellen en begeleiden van medicatiecontroles, meedenken in casuïstiek en eventuele andere behandelingen passend je bij opleiding. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid en onderhoud je op cliëntniveau contacten met ketenpartners om de zorg rondom de cliënt zo goed mogelijk te optimaliseren. 

Je werkt samen binnen een multidisciplinair team, waarbij je nauw samenwerkt met de kinder- en jeugdpsychiater.

De uren worden verdeeld over de klinieken in Steenwijk en Meppel. Ook het werken binnen een FACT Jeugd team behoort tot de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Accare is een academische  en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Wie ben jij?

Jij bent een BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist die onze multidisciplinaire teams komt versterken. Je opleiding en je ervaring zijn je visitekaartje, maar hiernaast zal bovenal jouw persoonlijkheid het verschil maken. Je vindt het leuk om anderen te helpen in hun ontwikkeling en jezelf verder te ontwikkelen. Accare heeft veel mogelijkheden hiervoor. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Wat bieden wij?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Daarnaast bieden we:

  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een reiskosten regeling. Ook zoeken we samen met jou naar een optimale werk/privé balans
  • In eerste instantie een jaarcontract; deze wordt wanneer we beiden het juiste gevoel hebben en tevreden zijn, omgezet in een vast dienstverband
  • Collega’s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: Lef; Volhardend en Iedere dag beter

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld CAO GGZ FWG 65.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over:

  • Bort Hartog, regiodirecteur algemene zaken, bereikbaar op: 06-25012607.
  • Alida Hielema, regiodirecteur behandelinhoudelijke zaken, bereikbaar op: 06-31363553.