Regiebehandelaar Forensische Jeugd Psychiatrie

Hoe zou jouw dag er binnenkort uit kunnen zien?

De dag start met multidisciplinair overleg waarin een holistische theorie moet worden gemaakt van een cliënt. Vervolgens staat er een diagnostiekafspraak met een cliënt. Voor de lunch nog mooi even tijd voor een telefonisch contact met één van onze ketenpartners om te sparren over de voortgang van een cliënt. Daarna lunchpauze, even tijd om bij te praten met collega’s of via streaming een interessante refereer te volgen. Tijd om de volgende behandeling voor te bereiden. Tussendoor komt er een crisis binnen. Jij voert spoedoverleg met collega’s over de casus. Nog even een afsluitbrief schrijven na een geslaagde behandeling en de afwisselende dag zit er weer op.

Geen dag is hetzelfde, soms is het ook echt even highlevel multitasken.

Werken binnen het FJP-team, dat vraagt om een nieuwsgierige en oordeelvrije blik naar de jongere en het systeem. Je ziet gebrek aan motivatie als een uitdaging, kijkt naar de functie van gedrag en het lukt je om zicht te krijgen op onderliggende problematiek en hier een behandelplan voor op te stellen in samenwerking met je team. Je kijkt verder dan het delict-gedrag. Je bent niet veroordelend maar verwelkomend naar de jongere en zijn/haar systeem. Je kunt risico’s en kracht (protectieve factoren) in kaart brengen.

Wij bieden jou een werkkring in een multidisciplinair team dat intensief met elkaar samenwerkt. Wij houden van humor, verantwoordelijkheidsgevoel en daadkracht.

Waar ga je werken?

Onze standplaats is in Assen, aan het Stationsplein 12. Het station is op loopafstand evenals het mooie stadscentrum.

Wie ben jij?

Jij bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist. Je durft uit je comfortzone te stappen en staat stevig in je schoenen. Daarnaast sta jij open om met jouw kennis een bijdrage te kunnen leveren aan de kennislijn FJP en de forensische zorg in de regio. Ben je cognitief gedragstherapeut of heb je daarin kennis en/of ervaring dan is dat een pre. Het betreft een functie voor 24 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld in CAO GGZ FWG 65.

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering en korting bij (zorg) verzekeringen. Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met: 

Een whatsappje sturen mag ook.