Kinder- en Jeugdpsychiater regio Overijssel

Wat houdt de functie in?

Je verricht psychiatrisch onderzoek in een multidisciplinair team en je voert behandelingen uit bij kinderen en jongeren. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers.

Accare biedt veel opleidingen aan (o.a. psychiatrie, klinisch psycholoog, GZ-opleiding en verpleegkundig specialist) je kunt hier bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding. Tegelijkertijd heb je elke dag de mogelijkheid om met jouw specialistische kennis je collega’s te inspireren en daardoor de kwaliteit van de behandeling nog krachtiger te maken. Daarnaast bieden wij een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping. Wij hebben verschillende expertise groepen waarbij jij je kan aansluiten.

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg. 

Waar kom je te werken?

Regio Overijssel+ heeft acht locaties daarom zijn er voldoende mogelijkheden te bespreken, echter de voorkeur gaat uit naar standplaats Deventer of Zwolle.

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerd als (kinder- en jeugd) psychiater.

De uren en de standplaats bepalen wij graag in overleg met jou.

Je voelt je als een vis in het water bij een organisatie met lef. Je bent toonaangevend in het vakgebied en deelt je kennis graag met collega's. Je hebt plezier om naast de werkdruk van alledag te investeren in vernieuwing, netwerkontwikkeling en deskundigheidsontwikkeling bij de partners van deze organisatie.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris is ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO GGZ
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Reiskostenvergoeding
  • Eindejaarsuitkering
  • Parttime mogelijkheden (jij bepaalt de uren)
  • Werken in een multidisciplinair team
  • Aansluiten bij verschillende expertise groepen
  • Bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding
  • Wij bieden een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping
  • Samenwerking met scholen, wijkteams, jeugdconsulenten, ziekenhuizen en zorgboerderijen

Wij vinden het belangrijk dat je direct persoonlijk kennis kunt maken. Je kunt dan ook zonder te solliciteren direct contact opnemen met: 

Jolanda Kool (regiodirecteur algemene zaken Overijssel+)   06-46203088
Ellis ter Beek (regiodirecteur behandelzaken Overijssel+)     06-86826404

Er kan ook meteen een afspraak gemaakt worden via het regio directiesecretariaat per mail: overijssel.regiodirectiesecretariaat2@accare.nl of telefonisch met:

Marjon Immerzeel: 06-46721245 / Marie Reinderink:  06-86879815.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.