Kinder- en Jeugdpsychiater locatie Winschoten en Veendam

Kinder- en Jeugdpsychiaters kom bij ons werken!

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord,midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Werken met diverse specialismen?

We behandelen kinderen en jongeren met alle vormen van psychiatrische problematiek.

Wil je werken in één van onze jonge inspirerende teams in Winschoten en/of Veendam?

Wij hebben genoeg mogelijkheden en we overleggen graag over je voorkeur.

Daarnaast bieden wij een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijkheden tot nascholing en verdieping. Wij hebben verschillende expertisegroepen waarbij jij je kan aansluiten.

Wat houdt de functie in?

Je participeert binnen een multidisciplinair team. Daar doe je  intakes en verricht je psychiatrisch onderzoek. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers.

Accare biedt veel opleidingen aan (o.a. opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater, KP en GZ-opleiding en opleiding tot verpleegkundig specialist). Je kunt hieraan bijdragen door middel van onderwijs en supervisie/werkbegeleiding. Tegelijkertijd heb je elke dag de mogelijkheid om met jouw specialistische kennis je collega’s te inspireren en daardoor de kwaliteit van de behandeling nog krachtiger te maken.

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend ben je  BIG-geregistreerd als (kinder- en jeugd) psychiater.

Je voelt je als een vis in het water bij een organisatie met lef. Je bent toonaangevend in het vakgebied en deelt je kennis graag met collega's. Je hebt plezier om naast de werkdruk van alledag te investeren in vernieuwing, netwerkontwikkeling en deskundigheidsontwikkeling bij de partners van deze organisatie.

Wat bieden wij?

  • Salaris is ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO GGZ
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Reiskostenvergoeding
  • Eindejaarsuitkering
  • Parttime mogelijkheden
  • Werken in een multidisciplinair team
  • Aansluiten bij verschillende expertise groepen
  • Bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding
  • Wij bieden een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bort Hartog of Alida Hielema b.hartog@accare.nl of a.hielema@accare.nl

Solliciteren
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), via f.grimberg@accare.nl

Je kunt solliciteren via www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.